Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING S-a DECIS: Noul director interimar al Metrorex a mai condus compania și în trecut

Publicat:

Directorul general al Metrorex, , demisioneaza din funcție, anunța . Consiliul de Administrație a decis, in ședința de vineri, ca funcția sa fie preluata de Mariana Miclauș, cu mandat provizoriu.

a preluat funcția in vara anului trecut. Mariana Miclauș a mai condus Metrorex din noiembrie 2019 pana anul trecut.

Citește și: ULTIMA ORA DEMISIONEAZA din funcție, dupa scandalurile cu Catalin Drula

Plecarea lui Mocanu vine pe fondul criticilor ministrului privind majorarile de salarii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

BREAKING CSM a decis: Judecatoarea lui Vlad Pascu ramane in funcție

18:26, 24.04.2024 - Judecatoarea din dosarul accidentului de la 2 Mai, Ioana Ancuta Popoviciu, nu va fi suspendata din functie, a decis, miercuri, Consiliul Superior al Magistraturii, care a respins cererea Inspectiei Judiciare ca neintemeiata.

POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an

16:50, 05.04.2024 - Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis, pe 4 aprilie, sa mentina rata dobanzii de politica monetara... The post POLITICA MONETARA IN ROMANIA BNR a decis sa mențina dobanda cheie la 7% pe an first appeared on Informatia Zilei .

Fostul premier Pavel Filip are o noua funcție: A devenit directorul unei companii germane din Moldova

20:35, 14.03.2024 - Compania Sudzucker Moldova va fi condusa de catre Pavel Filip, care a fost pana acum, timp de 1 an, membru al Comitetului de Conducere al intreprinderii. Decizia a fost luata de Consiliul de Administrație al concernului german Sudzucker AG la 1 martie. Filip il va inlocui astfel pe Dr. Alexander Koss,…

Dan Rusu, demis de la conducerea Horticultura. Useristul Mircea Vancia, noul director interimar

17:11, 04.03.2024 - Consiliul de Administrație al Horticultura SA l-a demis de la conducerea societații pe directorul Dan Rusu. In locul sau, a fost numit ca director interimar Mircea Vancia, directorul de dezvoltare al societații și un membru USR destul de cunoscut.

Directorul General al Portului Constanța, Florin Vizan, și-a dat demisia

16:35, 09.02.2024 - Directorul General al Portului Constanța , Florin Vizan, și-a dat, vineri, demisia, in locul lui fiind numit Mihai Teodorescu, director executiv al APM Constanța. Consiliul de Administrație a luat act de demisia lui Florin Vizan și a decis inlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, director executiv al APM…

Anunț de ultima ora pentru romani! TAROM și Wizz Air anuleaza mai multe curse aeriene din țara și din strainatate

14:30, 06.02.2024 - Vești proaste pentru pasionații de calatorii sau pentru cei care au planuri de plecare in perioada urmatoare. Tarom va inchide ruta București-Londra din aceasta vara, in timp ce Wizz Air a anunțat ca cel puțin 20 de rute operate spre și dinspre șase aeroporturi din Romania au fost suspendate și nu vor…

Elon Musk pierde compensațiile financiare de peste 55 miliarde de dolari de la Tesla, a decis un judecator

10:00, 31.01.2024 - Elon Musk nu este indreptatit la pachetul de compensatii masiv acordat de Consiliul de Administratie al Tesla, a carui potentiala valoare depaseste 55 miliarde de dolari, a decis marți instanța.


Ce parere ai despre aceasta stire?