Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BREAKING NEWS: Alte două decese provocate de COVID-19 în Republica Moldova

Publicat:

Inca doua persoane au murit astazi de COVID-19.(Deces 123) Femeie de 69 ani, din Cahul. Internata la data de 18 aprilie in cadrul spitalului raional Cahul. Comorbiditați: insuficiența hepato-renala.(Deces 124) Barbat de 66 ani, din Falești.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un nou caz de rujeola in Moldova, depistat la o femeie de 42 de ani

16:20, 29.02.2024 - Un nou caz de rujeola a fost inregistrat in Republica Moldova la o femeie de 42 de ani originara din Romania. Potrivit Agenției Naționala pentru Sanatate Publica, persoana este spitalizata și primește tratamentul corespunzator. In rezultatul anchetei epidemiologice, au fost stabiliți contacții, care…

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Adevarul despre „vaccinurile” Pfizer si Moderna : milioane de decese si efecte adverse grave – EXCLUSIV

07:10, 14.02.2024 - Un amplu studiu referitor la adevarul despre vaccinurile COVID-19 produse de Pfizer si Moderna , publicat la finele lunii ianuarie, de o serie de biologi, imunologi, cardiologi, biostatisticieni si epidemiologi din cadrul unor reputate institutii publice si ONG-uri din SUA si Elvetia, scoate la iveala…

(video) I-a furat portmoneul chiar sub ochii ei: Momentul in care un barbat jefuiește o femeie, așezata pe o banca

14:30, 12.02.2024 - Un barbat din Anenii Noi este cercetat penal pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit oamenilor legii, acesta a furat un portmoneu chiar de sub ochii unei femei, așezate pe o banca langa un teren de joaca pentru copii. Momentul faptei a fost filmat de camere de supraveghere.


Ce parere ai despre aceasta stire?