Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brânza sau carnea, ce îngrașă mai mult? Răspunsul nutriționiștilor

Publicat:

V-ați intrebat vreodata ce ingrașa mai mult dintre branzeturi și carne? Ei bine, raspunsul s-ar putea sa va surprinda. Conform specialiștilor in alimentație sanatoasa, branza conține mai multe grasimi decat carnea. De aceea, persoanelor care doresc sa scape de cateva kilograme, nutriționiștii le recomanda sa recomand o perioada la consumul branzeturilor. „Foarte multa lume se pacalește dand la o parte carnea de porc și puiul cu piele, e același lucru din punct de vedere al cantitații de colesterol, sau alegand branzeturi in locul carnii. Dar daca alegem branzeturi maturate foarte tari, ne alegem

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiul care ii pune pe jar pe vegani: Carnea artificiala din plante este mai rea pentru sanatate decat consumul de carne adevarata

16:50, 17.04.2024 - A deveni vegan nu iți va imbunatați sanatatea, sugereaza un studiu. Cercetatorii au descoperit ca produsele din "carne" artificiala pe baza de plante nu ofera niciun „beneficiu clar" pentru sanatatea inimii. Oamenii care au mancat "carnați", "burgeri" și "carne tocata" artificiale au avut și o tensiune…

Cum alegem crenvurștii cei mai sanatoși? Detaliile la care trebuie sa fim atenți: „Este cea mai mare greșeala!”

12:20, 11.04.2024 - Romanii nu mai pun mare preț pe alimentația sanatoasa, așa ca aleg sa cumpere produse din supermarketuri care conțin mulți coloranți sau conservanți. Este și cazul crenvurștilor, care sunt consumați extrem de des, mai ales la micul dejun. Experții in alimentație susțin ca exista anumite detalii la care…

Cinci legume pe care ar trebui sa le consumi crude: „Conțin mai multe fibre”

19:00, 05.04.2024 - Consumul de legume crude poate fi extrem de benefic, conform unui specialist in nutriție. Cand nu sunt gatite, unele iși pastreaza enzimele și nutrienții naturali, inclusiv vitaminele, mineralele și antioxidanții.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitarii adaosului comercial la alimentele de baza pana la finalul anului 2024 / Lista de alimente pentru care e aplicata masura

15:55, 27.03.2024 - Conform actului nromativ „prezenta ordonanta de urgenta se aplica pana la data de 31 decembrie 2024”. Social-democratii au transmis, intr-un comunicat de presa, ca „decizia PSD vine in urma numarului mare de solicitari din partea cetatenilor pentru mentinerea limitarii adaosului comercial la alimentele…

Prețuri. Ce s-a scumpit și ce s-a ieftinit in februarie

10:00, 13.03.2024 - Rata inflației a scazut ușor. Rata anuala a inflatiei in luna februarie 2024 comparativ cu luna februarie 2023 a fost 7,2%, a anunțat Institutul Național de Statistica. Rata anuala a inflatiei a crescut in ianuarie la 7,4%, de la 6,7% in decembrie. Pe de alta parte, rata medie a modificarii prețurilor…

Topul celor mai sanatoase tipuri de carne, intocmit de specialiștii germani. Porcul, preferatul romanilor, nici macar nu se afla pe podium

00:15, 14.02.2024 - Deși carnea este adesea asociata cu o opțiune nesanatoasa in multe ghiduri nutriționale, Societatea Germana de Nutriție (DGE) recomanda integrarea acestei surse de proteine animale intr-o dieta echilibrata. Cu toate acestea, se subliniaza importanța consumului in cantitați moderate.  Heidelberg24.de…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

15:55, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…

Cele mai toxice alimente pe care le pun oamenii in sandwich-uri. Trebuie evitate cu orice preț

14:21, 08.02.2024 -  Iata cateva dintre cele mai nesanatoase alimente pe care oamenii le pun in sandwich-uri:Mezeluri procesate: Salamul, șunca, baconul și alte mezeluri procesate sunt bogate in grasimi saturate, sodiu și aditivi chimici. Consumul regulat al acestor alimente poate crește riscul de boli de inima, hipertensiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?