Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bomba zilei în showbiz! Culiță Sterp a confirmat: el și Carmen de la Sălciua nu mai formează un cuplu

Publicat:

Intortocheate sunt caile iubirii, iar cand nu mai gasești scapare, lași totul in urma și iți vezi de viața. Dupa mai multe episoade de desparțiri și impacari, Culița Sterp a anunțat separarea de Carmen de la Salciua.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean: „Este adevarat!”. Cei doi nu mai formeaza un cuplu / FOTO

20:50, 26.03.2024 - Bogdan de la Ploiești a confirmat desparțirea de Cristina Pucean! Cei doi nu mai formeaza un cuplu, iar aceasta veste i-a șocat pe fanii lor. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare, dar și ce le-a comunicat internauților!

Carmen de la Salciua, sageți la adresa lui Catalin Maruța!: ,,Vezi-ți de familia ta!/Sa iți fie rușine!"

13:15, 20.02.2024 - Carmen de la Salcuia, una dintre cele mai iubite interprete de muzica de petrecere, s-a saturat ca gurile rele sa vorbeasca despre ea. Recent, artista a rabufnit dupa ce a vazut pe pagina emisiunii „La Maruța” un articol legat de ea. In articol era subliniat faptul ca artista n-ar mai arata atat de…

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș și Delia s-au sarutat, insa nu au spus ca formeaza un cuplu: "Nu vrem sa..." / VIDEO

21:36, 19.02.2024 - Sambata, dupa ce au avut o lunga discuție, Delia și Dediș s-au sarutat. Ulterior, Delia i-a marturisit Mariei ca nu știe daca Dediș este pregatit pentru un urmator pas intre ei. Se indoia chiar de ceea ce concurentul ar fi simțit inainte sa o sarute.

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Liviu și Iuliana s-au sarutat in intuneric. In live au spus ca formeaza un cuplu

15:55, 19.02.2024 - Dupa petrecerea de sambata din casa Mireasa, cand fetele și baieții iși luau ramas bun, doi tineri s-au sarutat in intuneric. In emisia live, Liviu a recunoscut ca el și iuliana s-au sarutat.

Erika Isac și Adi Istrate s-au desparțit! Artistul a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu: ”Nu imi vine sa cred ce a putut sa...”

15:06, 17.02.2024 - Erika Isac și Adi Istrate au pus punct relației lor. Dupa ce s-a speculat ca nu ar mai forma un cuplu, artistul de la fosta trupa ”Maxim” a confirmat desparțirea. Iata care au fost motivele care au dus la aceasta decizie!

Bomba in showbiz: Shakira și-a refacut viața! Cine e noul sau iubit, mai tanar cu 10 ani decat ea

19:10, 12.02.2024 - Shakira (47 de ani) se pare ca e tot mai atrasa de barbații mai tinerei. Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cantarețul mai tanar cu 16 ani Rauw Alejandro (31 de ani), cat și cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), […] The post Bomba…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu mai formeaza un cuplu! Barbatul a confirmat desparțirea

10:55, 09.02.2024 - Dupa ce in mediul online au aparut mai multe zvonuri conform carora Bianca Dragușanu ar avea o relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, Gabi Badalau a confirmat faptul ca cei doi s-au desparțit punand punct frumoasei poveste de dragoste pe care au trait-o.

Ce se intampla cu procesul dintre Marian Corcheș, soțul lui Carmen de la Salciua, și fosta lui partenera! Femeia vrea inapoi tot ce i se cuvine: ”El nu m-a sunat niciodata”

23:36, 23.01.2024 - Inainte de a se cupla cu Carmen de la Salciua, Marian Corcheș a fost casatorit cu Bianca Avram, insa cei doi au divorțat, dar in continuare se afla in plin proces. Femeia vorbește despre ce se mai intampla cu procesul pe care i l-a deschis barbatului și de ce nu a obținut inapoi tot ceea ce i se cuvinte.


Ce parere ai despre aceasta stire?