Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan de la Ploiești, probleme de sănătate. Artistul a luat o pauză de la cântat: ”Fac niște tratamente” / FOTO

Publicat:

Bogdan de la Ploiești a lipsit in ultimele zile de pe conturile sale de socializare, dar astazi a anunțat și motivul. Cantarețul are cateva probleme de sanatate, iar pentru o perioada a luat o pauza de la cantat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești trage un semnal de alarma, dupa ce a fost creat un cont fals cu numele lui. Și-a avertizat urmaritorii: „Sa nu pațiți vreo chestie urata” / FOTO

10:40, 06.04.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a trezit intr-o situație neplacuta, dupa ce a aflat ca a fost creat un cont fals pe Facebook. Cantarețul a primit capturi de ecran de la fani cu mesajele pe care persoana respectiva le-a scris in numele lui, așa ca, a tras un semnal de alarma.

Cat de mult sufera Bogdan de la Ploiești dupa desparțirea de Cristina Pucean. Cantarețul, mesaj trist: ”Oricat de multe sacrificii...” / FOTO

19:15, 31.03.2024 - Desparțirea de Cristina Pucean se pare ca l-a adus pe Bogdan de la Ploiești la capatul rabdarii. Cantarețul ar suferi dupa fosta lui iubita, judecand dupa mesajele pe care le posteaza pe rețelele de socializare.

Leo de la Roșiori, probleme pe aeroport. De ce nu i s-a permis sa urce in avion: „Aveți mare grija, nu se face așa” / VIDEO

15:30, 25.03.2024 - Leo de la Roșiori a trecut printr-o situație neplacuta in aeroport. Cantarețul spune ca nici el, nici echipa lui cu care se afla in Germania, nu au putut sa se urce in avion și li s-a spus ca trebuie sa aștepte o zi pana cand se vor gasi locuri pentru a se intoarce in țara.

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Ancheta uriașa dupa moartea batranului legat de pat in spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat sa-l lege”

09:55, 05.03.2024 - In plus, aceasta acuza faptul ca batranul era deja inregistrat la acest spital și ca știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit sa urmeze. In schimb, batranul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistenta a țipat la acesta și s-a plans ca trebuia…

Bogdan de la Ploiești, decizie radicala! Artistul nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare: „O perioada...” / FOTO

09:30, 20.02.2024 - Bogdan de la Ploiești a luat o decizie radicala! Artistul și-a surprins fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe pagina de Instagram. Cantarețul de manele nu va mai posta nimic pe rețelele de socializare. Iata ce a transmis!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

VIDEO Cum arata mama lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a urcat-o pe scena, iar ceea ce a urmat a emoționat publicul

13:36, 16.02.2024 - Bogdan de la Ploiești i-a emoționat pe fani la un concert pe care l-a susținut recent intr-un restaurant din București, de Ziua Indragostiților. Cantarețul de manele a urcat-o pe mama sa pe scena, alaturi de el. Iata cum arata femeia!


Ce parere ai despre aceasta stire?