Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Aurescu, mesaj pentru românii din Israel: 'Să fie extrem de vigilenţi, să evite zonele de conflict'

Publicat:

, , le recomanda cetatenilor romani din Israel sa fie "extrem de vigilenti, prudenti si sa evite zonele care sunt declarate cu stare de urgenta, precum si pe cele care sunt afectate de situatia de conflict".

"Mesajul pe care il adresez cetatenilor romani - si vom emite in cursul zilei de astazi si o alerta de calatorie specifica - este acela de a fi extrem de vigilenti, prudenti, sa evite zonele care sunt declarate cu stare de urgenta, sunt deja anumite zone din Israel care au acest regim, sa evite deplasarile care nu sunt necesare in regiune,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a cerut cetațenilor sa evite calatoriile in Israel din cauza escaladarii tensiunilor din regiune

17:10, 15.04.2024 - Ministerul de Externe al Republicii Moldova a cerut cetațenilor țarii sa se abțina de la calatorii in Israel din cauza amenințarilor la adresa securitații in legatura cu escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, informeaza Rador Radio Romania.

Moldovenii, indemnați sa evite calatoriile in Israel: Unde puteți apela, in caz de urgența

10:41, 15.04.2024 - In legatura cu escaladarea situației de securitate din Orientul Mijlociu, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de calatorie, avand in vedere situația de securitate instabila din Israel. Astfel, MAE recomanda cetațenilor Republicii Moldova sa evite calatoriile neesențiale in aceasta țara.

Inspectoratul pentru Situații de Urgența recomanda romanilor sa adopte masuri de protecție din cauza vantului puternic. Zeci de intervenții in Cluj și alte județe din țara in urma rafalelor ce depașesc 80 km/h.

15:15, 02.04.2024 - Romanii sunt indemnați sa evite deplasarile ce nu sunt necesare și sa se adaposteasca in locuri sigure, in contextul avertizarilor Cod Portocaliu de intensificari ale vantului. In județul Cluj, dar și in alte zone din țara, au fost zeci de intervenții pentru a indeparta efectele produse de vantul puternic.

Amenda usturatoare pentru un barbat din Hudești care a dat foc la gunoiul din curte și a pus in pericol zonele din jur

13:30, 01.03.2024 - Amenda usturatoare pentru un barbat din Hudești care a dat foc la gunoiul din curte și a pus in pericol zonele din jur Un barbat in varsta de 62 de ani a fost sancționat contravențional de jandarmii botoșaneni cu amenda in valoare de 7500 de lei pentru incalcarea prevederilor Ordonanței de Urgența nr.195/2005…

Stare de urgența sanitara! Numarul de cazuri de febra dengue a crescut. 32 de persoane au fost declarate decedate

16:10, 27.02.2024 - A fost declarata stare de urgența sanitara! In ultimele zile s-a inregistrat o creștere masiva a numarului de cazuri de febra dengue. Iata ce semnal de alarma au tras autoritațile, dar și ce masuri au fost luate!

Fiul lui Eduard Novak, implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani / FOTO

14:20, 25.02.2024 - Momente de panica pentru Eduard Novak, asta pentru ca fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier! In ce stare se afla tanarul de 20 de ani. Mesajul postat de fostul ministru al Sportului pe o rețea de socializare.

Cum sunt afectati romanii de stare de alerta epidemiologica pe care a instaurat-o Alexandru Rafila

09:55, 02.02.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat joi ca Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica. Numarul de imbolnaviri si de decese a crescut dramatic in ultimele saptamani. Multe spitale n-au mai asteptat declaratia ministrului Sanatatii, ci au luat deja masuri: au impus mastile si au limitat…


Ce parere ai despre aceasta stire?