Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc, enervat de petardele aruncate pe străzi: "N-ai cum să pui un polițist în spatele fiecărui om. Sunt patrule în cartiere"

Publicat:

, , a spus ca sunt patrule in cartiere pentru a-i opri pe cei care abuzeaza de petarde și pocnitori in aceasta perioada și ca spera ca "acest guvern sa ia taurul de coarne și sa modifice legislația".

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment pentru Emil Boc, legat de metrou. Ministru: ”O sa merg in septembrie sa vad daca avem șantierul. PNRR nu ne asteapta, anul 2026 este dupa usa”

21:36, 28.03.2024 - Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a declarat joi ca toata lumea il intreaba de metroul de la Cluj, si ar vrea sa il intrebe si pe domnul primar.Ministrul a precizat ca prin septembrie o sa mearga si el la Cluj ca sa vada daca avem santierul, daca s-au inceput lucrarile,…

Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc”

17:10, 09.03.2024 - Continue reading Emil Boc, dat in judecata de clubul Petrolul Ploiești, pe care l-a acuzat intr-o postare pe o rețea de socializare, ulterior ștearsa, de blat. ” speram ca instanțele sa intre in acțiune și sa starpeasca demagogia și minciunile domnului Boc” at Info real.

Sabin Sarmaș, candidat la Primaria Cluj, este de fapt 'independentul' lui George Simion susținut de PSD

15:06, 04.03.2024 - Depuatul liberal Sabin Sarmaș și-a anunțat intenția de a candia impotriva lui Emil Boc pentru a caștiga Primaria Cluj-Napoca. Pentru ca nu are susținerea partidului din care face parte, Sarmaș susține ca va merge in cursa electorala ca independent. Lucrurile nu stau insa așa, potrivit unei analize…

Cum inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Emil Boc: „Și in cartiere trebuie sa avem strazi moderne, nu doar in zona de centru”.

16:00, 26.02.2024 - Inainteaza lucrarile de modernizare a strazii Valea Seaca. Potrivit primarului Emil Boc, strada cu o lungime de peste 2 km va fi redata localnicilor in vara acestui an, dupa inchiderea șantierului.

Investiții de peste 16 milioane de euro in infrastructura stradala clujeana

15:55, 23.02.2024 - Cu un buget semnificativ de 16.2 milioane de euro, municipalitatea clujeana a demarat lucrarile la 5 strazi și va continua pe alte 3 artere, urmand ca pana la sfarșitul anului sa fie finalizate lucrarile la un total de 13 strazi, a anunțat Emil Boc.

Lukașenko cere patrule inarmate pe strazi pentru a preveni infracțiunile de „natura extremista”

13:05, 21.02.2024 - Președintele din Belarus, Alexander Lukașenko, le-a cerut autoritaților sa trimita patrule inarmate pe strazi pentru a preveni infracțiunile de „natura extremista”. In trecut, aliatul Rusiei a folosit de mai multe ori termenul extremist pentru a-i descrie

Presupusul contracandidat liberal al lui Emil Boc la Primaria Cluj spune ca a fost eliminat parțial din PNL

19:55, 16.02.2024 - Sabin Sarmaș, deputat PNL, acuza ca ar fi fost eliminat din grupurile PNL de Whatsapp locale. Despre liberal se zvonea in presa locala (aici și aici) in ultimele zile ca ar vrea sa candideze la Primaria Cluj-Napoca, impotriva actualului primar Emil Boc. „Pațești multe nedreptați pe lumea asta, dar…

Moartea fostei soții a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe. Ce au stabilit pana acum anchetatorii?

15:15, 05.02.2024 - Cea care a descoperit trupul neinsuflețit și a sunat la poliției este menajera Cameliei Tișe, potrivit Realitatea Plus.Trupul femeii in varsta de 47 de ani nu prezenta urme de violența, iar primele informații ale anchetatorilor arata ca, cel mai probabil, decesul a survenit din cauze medicale. PPana…


Ce parere ai despre aceasta stire?