Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc, dezamăgit de numirea unui prefect UDMR la Cluj: „Nu am de gând să tolerez nerespectarea simbolurilor naționale”

Publicat:


Primarul municipiului Cluj-Napoca a vorbit la radio despre numirea noului prefect al județului Cluj. Faptul ca nu a fost numit în funcție un membru PNL l-a dezamagit enorm de mult pe .


Edilul considera ca numirea unui prefect din alt partid decât PNL reprezinta un &"gest de sfidare&", fara precedent.

&"Sunt fara cuvinte. E un gest de sfidare fara precedent a conducerii PNL fața de organizația PNL Cluj. Eu am fost președintele acestui partid câțiva ani, din 2005 pâna în 2012,…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc, declarații acide la adresa șoferilor clujeni. Edilul ii considera de o alta „calitate”: „Sa nu fim sclavii mașinilor”

14:25, 16.04.2024 - Cunoscut pentru politicile de extindere a „dimensiunii verzi” a Clujului, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit cu o serie de declarații savuroase la adresa șoferilor clujeni. Edilul a declarat luni in ședința de Consiliu Local ca daca construiești un oraș cu mai multe spații publice,…

Emil Boc, la Congresul PPE: Trebuie sa avem ca prioritate absoluta preocuparea de a servi interesul public major

17:01, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca, atat timp cat alesii locali, europeni sau nationali vor avea ca prioritate absoluta preocuparea de a servi interesul public major, vor iesi castigatori in alegeri. El a participat miercuri, in cadrul Congresului Partidului Popularilor…

Emil Boc, dupa ce a fost luat peste picior de Traian Basescu: „Vom vorbi in privat, la o cafea”

16:35, 06.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a reacționat miercuri la declarațiile facute de Traian Basescu marți seara la Jurnalul de Seara de la Digi24. Deși a fost ironizat de acesta, Boc spune ca il va respecta mereu pe fostul președinte și ca va discuta cu el despre aceste comentarii „la o cafea”.

Boc, la ședința PEE: ''Primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte''

13:20, 06.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte.

Nicusor Dan susține ca are peste 30% in sondaje: „Candidez ca sa caștig”. Ce spune despre inființarea unui nou partid

11:25, 20.02.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, luni, ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Bucureștiului, dar nu ia in calcul sa se reinscrie in USR. Edilul a menționat ca „ar fi pacat” sa revina PSD la conducerea celui mai mare oraș din țara.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: Eu nu cred ca nu putem avea incredere in cetateni

14:01, 08.02.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi, despre comasarea alegerilor, ca nu crede ca nu putem avea incredere in cetateni, ca nu vor sti sa diferentieze alegerile pentru Parlamentul European de alegerile pentru primar, el amintind ca si atunci cand a fost premier, in 2009, a organizat simultan…


Ce parere ai despre aceasta stire?