Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc anunță lovitura de grație pentru politicieni. Sistemul de pensii, la un pas de colaps?

Publicat:

Primarul municipiului Cluj-Napoca, , a afirmat sambata ca „mai devreme sau mai tarziu” se va renunta la pensiile speciale, deoarece sistemul de pensii nu isi va putea permite sa le plateasca.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Boc iși anunța sambata candidatura pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca

13:25, 13.04.2024 - Emil Boc anunța sambata ca va candida pentru al șaselea mandat de primar al Clujului. Boc face anunțul intr-un discurs live pe pagina sa de Facebook.„Imi voi depune candidatura pentru un nou mandat de primar al Clujului.

Emil Boc la ZIUA LIVE: „Sta in puterea noastra sa facem din Clujul nostru drag un loc din care sa nu vrem sa plecam"

13:25, 26.03.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, subliniaza ca politica de coeziune este acel „lipici" care ține azi unita Uniunea Europeana. La Cluj au ajuns peste 420 milioane euro prin proiecte europene implementate. Alte peste 4 miliarde de euro vor veni prin proiecte aflate in implementare.

Ceban: Guvernul pregatește o lovitura in educație. Angajații, in special din școlile mici din toata țara, vor fi dați afara din 1 august 2024

21:05, 15.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban a publicat un ordin semnat pe 1 noiembrie 2023, in baza caruia vor urma mai multe disponibilizari in toata țara, in sistemul de invațamant. „Guvernul pregatește o lovitura pentru angajații din sistemul educațional. Ordinul semnat obliga ca statele de personal din școli…

Probleme pentru Emil Boc: Clubul de fotbal Petrolul Ploiești anunța ca il va acționa in judecata pe primarul Clujului

18:45, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii. “Clubul Petrolul Ploiesti este realmente consternat in urma afirmatiilor iresponsabile lansate in…

Petrolul Ploiesti il da in judecata pe Emil Boc. Primarul a acuzat echipa prahoveana de blat și a numit-o „rușinea fotbalului romanesc”

18:01, 10.03.2024 - Clubul Petrolul Ploiesti a anuntat ca il da in judecata pe primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa ce acesta a acuzat echipa prahoveana de blat in ultima etapa a sezonului regulat al Superligii.

Boc, la ședința PEE: ''Primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte''

13:20, 06.03.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri, in cadrul conferintei organizate dupa sedinta Grupului PPE din Parlamentul European, ca primarii din Europa au demonstrat ca pot tine extremismul deoparte.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.

Nicusor Dan anunța ca sistemul de termoficare functioneaza acum la o capacitate de 99% si „se comporta bine”

18:51, 21.01.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca, in acest moment, sistemul de termoficare functioneaza la o capacitate de 99% si „se comporta bine”, chiar daca este cea mai friguroasa perioada a iernii.


Ce parere ai despre aceasta stire?