Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boala înfiorătoare de care suferă Celine Dion. Cântăreața a anulat concertul de la București

Publicat:

Cantareata canadiana a fost diagnosticata cu Sindromul persoanei rigide (SPR), care este o patologie neurologica rara, caracterizata printr-o rigidizare musculara progresiva si episoade repetate de spasme musculare dureroase, potrivit AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„I Am: Celine Dion”: Un documentar despre boala de care sufera artista, difuzat in iunie

10:15, 17.04.2024 - „I Am: Celine Dion”, documentarul in care cantareata vorbeste despre boala care o tine departe de scena, Stiff Person Syndrome, va fi prezentat pe Prime Video in 25 iunie, a anuntat aceasta pe contul de Instagram, transmite News.ro. Potrivit unui comunicat postat marti pe retelele de socializare ale…

Diagnosticata o boala rara, Celine Dion implinește 56 de ani. Care sunt ultimele noutați despre starea artistei

13:45, 29.03.2024 - Maine, pe data de 30 martie 2024, Celine Dion implinește 56 de ani. Anul trecut, cu aproximativ trei luni inainte sa aniverseze 55 de ani, caștigatoarea a cinci premii Grammy a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide.

Artistul international care i-a facut o surpriza Andrei chiar la concertul lui. A emotionat-o profund pe romanca: „Este o onoare ca esti aici”

10:41, 12.02.2024 - Un artist internațional care a avut concert la Sala Palatului din București, in perioada 8-9 februarie 2024, s-a bucurat de prezența Andrei la eveniment. Cantareața a avut parte de o surpriza uimitoare, chiar de pe scena. Nu se aștepta la așa ceva: „Este o onoare ca esti aici”. Foto Andra, prezenta…

Arata minunat si la 52 de ani, dar problemele nu au ocolit-o. Thalia face dezvaluiri despre boala de care sufera: „Traumatizant”

13:56, 07.02.2024 - Celebra actrița Thalia a ajuns la 52 de ani și inca este considerata una dintre cele mai frumoase celebritați. Nu iși arata deloc varsta și se menține in mare forma, dar nu exceleaza la capitolul sanatate. Cu ce boala a fost diagnosticata și cat de mult o afecteaza acea afecțiune. Thalia, in forma maxima…

Diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion a avut o apariție surpriza la Grammy 2024

13:15, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy 2024 pentru a inmana premiul "Albumul anului".

VIDEO Celine Dion, apariție emoționanta la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o boala neurologica debilitanta

10:35, 05.02.2024 - Cantareața canadiana Celine Dion și-a facut o apariție surpriza la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o condiție neurologica din cauza careia a fost nevoita sa iși anuleze toate concertele de anul trecut, relateaza revista Variety.

Patru romani cu malarie. Unul in stare grava, la terapie intensiva!

16:40, 30.01.2024 - Patru romani reveniți recent din Zanzibar au fost diagnosticați cu malarie, unul fiind internat in stare grava la terapie intensiva, in Spitalul ”Victor Babeș” din București, a anunțat managerul acestei unitați medicale. In legatura cu acești pacienți, dr. Simin Florescu, managerul Spitalului ”Victor…

Alain Delon sufera de o boala foarte grava! Actorul a facut declarații șocante, dupa ce copiii lui i-au dat afara din casa partenera: ”Viața s-a terminat”

10:10, 25.01.2024 - Alain Delon sufera de o boala foarte grava, iar problemele pe care le are ii pun viața in pericol. Copiii lui au dat-o afara din casa pe partenera sa, iar el a facut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt ingrijoratoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?