Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a fost lărgit. Ce a spus Alin Nica despre „veteranii” liberali Ovidiu Drăgănescu și Viorel Coifan

Publicat:

Președintele interimar al PNL Timiș, , a anunțat, vineri ca Biroul Permanent Județean al formațiunii politice a fost extins. Membrilor deja existenți li se vor adauga unii noi, in majoritate primari, care și-au dorit sa participe la luarea deciziilor in forul de conducere. Aceștia vor avea drept de vot, vor fi membri cu drepturi […] Articolul Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a fost largit. Ce a spus despre „veteraniiliberali și a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

STENOGRAMA - Bubuie un scandal de proporții in interiorul USR: omul care a dinamitat 2 partide dintr-o singura mișcare

13:15, 15.04.2024 - Deciziile luate la centru pentru alegerile locale starnesc un adevarat tsunami in teritoriu. Președintele CJ Timiș, Alin Nica, devine omul care reușește sa dinamiteze 2 partide, in doar cateva saptamani.

Ciolacu, intrebat despre revolta in PNL dupa demiterea lui Alin Nica: „Sunt decizii politice pe care liderii si le asuma”

13:10, 27.03.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, intrebat despre revolta unor liberali dupa demiterea lui Alin Nica de la șefia PNL Timis, ca „si in PSD si in PNL sunt orgolii, nemultumiri, dar exista decizii politice pe care liderii si le asuma”. 

Alin Nica se duce la propria execuție, dar le pregatește și o surpriza liberalilor

20:30, 25.03.2024 - Presedintele CJ Timis. Alin Nica, a declarat ca va merge marti la sedinta BPN al PNL de la ora 16.00 si va incerca sa ii convinga pe colegi ca este o solutie gresita sustinerea candidaturii PSD la sefia Consiliul Judetean, asa cum s-a decis in sedinta coalitiei, el precizand ca va candida indiferent…

Alin Nica nu cedeaza. Insista ca va candida la presedintia CJ Timis pe lista PNL. Are si varianta unui “proiect de dreapta”

16:45, 21.03.2024 - Presedintele CJ Timis si al PNL Timis, Alin Nica, afirma in continuare ca jocurile nu sunt facute, iar el va fi candidatul liberalilor la presedintia Consiliului Judetean. El a convocat pentru aceasta seara o sedinta cu primarii si activul de partid din PNL Timis, in care se vor discuta pasii care urmeaza…

Simonis, despre scandalul Coaliției din Timiș: In 2020, PNL a luat de la PSD opt primari. Atunci nu se numeau transferuri golanesti?

14:55, 26.02.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat, luni, despre transferurile de la PNL la PSD in Timis, ca in 2020, PNL Timis, cu Alin Nica candidat la Consiliul Judetean, a luat de la PSD opt primari, iar atunci traseismul politic nu mai era o problema.

Liderul PNL Timiș acuza „permutari in stil golanesc” dupa ce PSD a racolat mai mulți primari liberali din județ

10:40, 25.02.2024 - Presedintele PNL Timis, Alin Nica, a reactionat dupa ce mai multi primari si viceprimari au filialei pe care o conduce au anuntat ca vor candida in 9 iunie sub sigla PSD. Nica spune ca aceste „permutari in stil golanesc” vor fi sanctionate la alegerile locale si a subliniat ca orice plecare din PNL…

Ciolacu, despre exodul primarilor PNL catre PSD: „Mi-aș dori sa nu se mai intample”

21:25, 24.02.2024 - Marcel Ciolacu a fost intrebat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Covasna, despre primarii si viceprimarii PNL din Timis care vor candida din partea PSD si daca acest lucru nu duce la tensiuni in coalitie.  „O sa stam de vorba in coalitie in urmatoarea saptamana sa vedem exact ce se intampla.…

Reacția lui Alin Nica dupa plecarea unor liberali la PSD: „Simonis a cumparat cațiva aleși locali”

16:00, 24.02.2024 - Președintele PNL Timiș, Alin Nica, transmite ca incercarile social-democraților de a caștiga mai multe primarii din județ sunt in zadar, intrucat liberalii au „soluții pregatite pentru toate localitațile” aparent pierdute.


Ce parere ai despre aceasta stire?