Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bill Clinton a adormit în timpul discursului de la învestirea lui Joe Biden/ VIDEO

Publicat:

Fostul președinte al SUA, , n-a rezistat la intreaga ceremonie pentru investirea lui . Clinton a ațipit chiar in momentul culminant, atunci cand noul președinte al SUA iți susținea discursul.

Citește și: Se modifica Platforma de Vaccinare: noi criterii de eligibilitate. Schimbare majora pentru angajatori

doarme de-a binealea”, se aude o voce masculina, pe inregistrarea transmisiunii CBS News, potrivit nypost.com.

O inregistrare similara, cu acoperire TV de catre BBC, a fost, de asemenea, postata pe YouTube cu titlul „ adormind…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prințul Harry poate sa fie expulzat din SUA? Reacția șocanta a lui Donald Trump

10:20, 21.03.2024 - Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat in SUA in anul 2020, dupa ce Joe Biden a devenit președinte. Cu toate acestea, Donald Trump spune ca administrația Biden a fost „prea grațioasa” cu cei doi. Intr-un interviu, fostul președinte al SUA a menționat ca „Nu sunt fan al lui Meghan”. Donald…

Anunt de angajare ca presedinte, publicat de platforma care ar urma sa sustina candidatura lui Geoana: Lider vizionar, cu experienta in functii importante, de preferat in afara politicii romanesti, cu ”bacalaureatul si toate diplomele luate la timpul lor”

10:30, 16.03.2024 - Platforma ”Romania Renaste”, care, potrivit unor surse politice, ar urma sa sustina candidatura lui Mircea Geoana la Presedintie, a postat pe un site specializat un anunt de angajare pentru postul de presedinte, candidatul ideal fiind un lider vizionar, ”cu experienta in functii importante, de preferat…

Elon Musk: Videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile in curand pe televizoarele inteligente

10:00, 10.03.2024 - Platforma a lansat o versiune timpurie a apelurilor video si audio pentru unii utilizatori, in octombrie anul trecut, dupa ce Musk a spus ca vrea sa o transforme intr-o super aplicatie, care sa ofere servicii de la mesagerie la plati peer-to-peer. ”In curand”, a spus Musk intr-un raspuns scurt pe X…

Un camion ce transporta sistemul de rachete Panțir-S1 s-a rasturnat in Soci in timpul discursului lui Putin VIDEO

18:55, 29.02.2024 - Un transportor al sistemului de aparare aeriana Panțir-S1 s-a rasturnat dupa ce a virat ieșind dintr-un tunel la Soci chiar in timp ce Vladimir Putin ținea discursul anual catre națiune, relateaza Newsweek.

Victorie pentru Donald Trump! Fostul președinte american a caștigat alegerile primare republicane: „Sa il invingem pe Joe Biden”

12:30, 25.02.2024 - Donald Trump are motive sa radieze de fericire! Fostul președinte american a reușit sa caștige alegerile primare republicane din statul Carolina de Sud, SUA. El și-a consolidat poziția in cursa pentru nominalizarea partidului in alegerile prezidențiale viitoare.

Donald Trump, intalnire cu liderii unuia dintre cele mai mari sindicate din Statele Unite

06:00, 01.02.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump, care cauta sa se intoarca la Casa Alba si curteaza votul clasei muncitoare, s-a intalnit miercuri la Washington cu liderii unuia dintre cele mai mari sindicate din Statele Unite, relateaza AFP, citat de Agerpres.Discutand cu reprezentantii Teamsters, republicanul…

Cum a ajuns cantareața Taylor Swift ținta „razboiului sfant” declarat de conspiraționiștii MAGA

13:20, 31.01.2024 - Adepți de dreapta ai teoriilor conspirației, aliați și susținatori ai fostului președinte Donald Trump au lansat teoria potrivit careia cantareața pop Taylor Swift ar putea influența alegatorii americani sa-l voteze pe actualul președinte democrat Joe Biden, relateaza presa americana.


Ce parere ai despre aceasta stire?