Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biciclist lovit de o mașină la ieșire din Vernești spre Zorești

Publicat:

Trafic restricționat sambata seara la ieșire din localitatea Vernesti catre Zoresti din cauza unui accident de circulație. Un autoturism a lovit un biciclist care se deplasa in aceeași direcție. Revenim cu informații! lovit de o mașina la ieșire din Vernești spre Zorești apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu, lovit intenționat cu mașina de un șofer, in București! Totul a pornit de la o cearta in trafic

11:35, 29.03.2024 - Un cuplu a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer! Totul s-a intamplat in București, dupa o cearta in trafic. Oamenii legii au intervenit de urgența la fața locului. Cum a procedat barbatul, dar și ce au decis autoritațile in cazul lui.

Motociclistul ar fi intrat sub mașina

17:16, 23.03.2024 - Un accident rutier in care sunt implicate un autoturism și o motocicleta s-a produs sambata dupa-amiaza pe DN 10, in zona localitații Vernești. Poliția a confirmat producerea evenimentului, insa, fiind un eveniment petrecut in urma cu foarte puțin timp, nu exista multe date de la fața locului: „Trafic…

Pieton lovit de mașina in municipiul Buzau

10:50, 12.03.2024 - In urma cu puțin timp, un barbat a fost lovit de un autoturism la intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Balcescu din municipiul Buzau. „Trafic dirijat in municipiul Buzau, la intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Balcescu,accident rutier. Din primele date se pare ca un autovehicul a surprins…

Fiul lui Eduard Novak, lovit de o mașina in timp ce se antrena: „Ciclismul in Romania e sport extrem”

13:00, 25.02.2024 - Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, a fost supus duminica unei „mici intervenții chirurgicale” dupa ce a fost lovit de o mașina pe DN12 in timp ce se antrena pe bicicleta, a anunțat tatal sau, Eduard Novak, intr-o postare pe Facebook.„Ciclismul in Romania e sport extrem. Azi, in Edvard,…

Accident in Ziduri

20:30, 12.02.2024 - Trafic dirijat pe DJ203, in Ziduri, in urma unui accident rutier. Din primele date, este vorba de o coliziune intre un autovehicul și o caruța. La acest moment, o persoana este evaluata medical. Revenim cu detalii! Articolul Accident in Ziduri apare prima data in Opinia Buzau .

Accident la ieșire din Buzau spre Spataru

12:45, 05.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din municipiul Buzau spre Spataru, in urma unui accident rutier, anunța IPJ Buzau: ,,Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara, șoferul este evaluat medical.” Revenim cu detalii.

Pieton ranit pe DN2-E85

18:00, 24.01.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din localitatea Oreavu, in urma unui accident rutier. Din primele date de la fața locului se pare ca un autovehicul a surprins și accidentat un pieton. Revenim cu detalii. Articolul Pieton ranit pe DN2-E85 apare prima data in Opinia Buzau .

Biciclist accidentat la Cochirleanca

07:45, 21.01.2024 - Accident de circulație pe Drumul Județean 220, la Cochirleanca. Conform primelor informații ale Poliției, un autovehicul a surprins și accidentat un biciclist. Revenim cu detalii. Articolul Biciclist accidentat la Cochirleanca apare prima data in Opinia Buzau .


Ce parere ai despre aceasta stire?