Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bicicletă furată dis-de-dimineață din Timișoara, dintr-un gang. Presupusul hoț, surprins de camere

Publicat:

O alta bicicleta a fost furata la Timișoara, de data aceasta din gangul de la intrarea intr-un local din zona centrala a Timișoarei. Hoțul nu a avut somn, a furat bicicleta la 7.15. Pagubita are poze cu presupusul hoț de pe camerele de supraveghere. Campania „Ți s-a furat bicicleta, TION te ajuta sa o gasești!” continua.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Monede și bancnote rare, expuse la BNR Timișoara, la Zilele Porților Deschise

11:20, 20.04.2024 - Banca Naționala a Romaniei a organizat a patra ediție a „Zilelor Porților Deschise” cu ocazia celebrarii a 144 de ani de la inființare. Pe parcursul a doua zile, in 18 și 19 aprilie, publicul a avut oportunitatea de a participa la tururi ghidate desfașurate la sucursala BNR din centrul Timișoarei.

Guvernul Ciolacu face ședința la Timișoara: Se aproba demolarea stadionului Dan Paltinișanu

23:35, 18.04.2024 - Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a anuntat ca o sedinta de Guvern ar putea avea loc saptamana viitoare, la Timisoara, pentru a aproba construirea unui nou stadion si demolarea actualului.”Noul stadion al Timisoarei a intrat in ultima etapa.

A fost prins hoțul din Halmagiu: a schimbat bicicleta furata cu niște gaini

21:30, 02.04.2024 - Nu a fost pacaleala: ieri, la Halmagiu, un barbat de 60 de ani a furat intr-un timp scurt dintr-o farmacie, dintr-un magazin alimentar și dintr-o curte. O parte din lucrurile furate le-a schimbat pe niște gaini. Ieri, un barbat de 60 de ani a spart cu o piatra geamul unui magazin alimentar din Halmagiu.…

Mașina furata din Timiș, gasita de polițiști la Oravița. Hoțul nu avea permis de conducere

12:25, 19.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani, care a furat un autoturism din Timișoara, a fost depistat de polițiștii carașeni in Oravița. Deși se afla la volanul mașinii, hoțul nu deținea permis de conducere.

FOTO. Marțișoarele din centrul Timișoarei, expoziție de creativitate sub semnul primaverii

15:30, 29.02.2024 - Cei care cauta marțișorul perfect in aceste zile, in Piața Victoriei din Timișoara au parte de un adevarat „spectacol” vizual. Cum zona cea mai circulata din oraș le este dedicata artiștilor, aceștia s-au intrecut in maiestrie sa creeze cele mai frumoase simboluri ale vestirii primaverii. Toate sunt…

Succes pana in ultima zi. S-a tras cortina peste expoziția Brancuși de la Timișoara/FOTO

15:15, 28.01.2024 - Punctul principal al programului propus de Consiliul Județean Timiș pentru Capitala Culturala a Timișoarei,  expoziția „Brancuși: surse romanești și perspective universale”, a ajuns la final. Succesul la public a fost unul deosebit, peste 130.000 de persoane au vizitat evenimentul, chiar și in ultima…

Bicicleta furata de pe strada Preot Alexandru Balaș din Timișoara

13:05, 27.01.2024 - O bicicleta legata cu lanț a fost furata din scara unui bloc de pe strada Preot Alexandru Balaș 16 din Timișoara. Cei care pot oferi informații sunt rugați sa ia legatura cu unul din proprietari sau cu poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?