Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Sârbu, dezvăluire cutremurătoare la "Dragoste fără secrete": "Primul soţ a murit în faţa ochilor mei"

Publicat:

Fara dar si poate, este o femeie puternica! Spune lucrurilor pe nume, iar telespectatorii emisiunii "Dragoste fara secrete" stiu cat de usor este sa o indragesti. Desi este mereu cu zambetul pe buze si pregatita sa ajute pe toata lumea, viata prezentatoarei nu a fost mereu roz.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Marturisirile cutremuratoare ale supraviețuitorilor atacului din Moscova: „Trageau direct in multimea de oameni!”. 115 oameni au murit

16:55, 23.03.2024 - Supraviețuitorii atacului din Moscova au facut marturisiri cutremuratoare despre ce s-a intamplat acolo. Un numar de 115 oameni au murit, iar alte sute de persoane au fost grav ranite. Iata ce au transmis martorii!

5 secrete pentru a menține ordinea in casa. Așa vei avea mereu locuința curata

17:00, 15.03.2024 - O locuința bine organizata și ordonata este visul multor gospodine, insa acest lucru pare uneori greu de indeplinit, mai ales daca in casa sunt copii și animale de companie. Majoritatea dintre noi pierdem ore intregi, pe weekend, pentru a pune totul in ordine. Insa nu va faceți griji, in materialul…

TRISTEȚE – Cel mai batran urs brun din Romania a murit astazi

15:15, 29.01.2024 - Asociația Milioane de Prieteni a anunțat, pe rețelele de socializare, ca veteranul de varsta al Sanctuarului Libearty și probabil al doilea cel mai in varsta urs brun din lume (43 de ani) a devenit astazi o steluța din Ursa Mare. „Salvat dupa 30 de ani de captivitate la Zoo Sibiu, Yogi ne-a uimit mereu…


Ce parere ai despre aceasta stire?