Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, surprinsă din nou cu un buchet mare de trandafiri. ”Cineva mă iubește foarte mult”

Publicat:

Bianca Dragușanu are admiratori peste admiratori, iar recent diva a fost surprinza cu un buchet de trandafiri albi. Vedeta a prezentat darul pe contul sau de Instagram și i-a facut curioși pe fani cu privire la expeditor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Oanei Roman dupa ce a fost acuzata ca are datorii la o clinica. „Problema este maniera in care au decis sa imi aduca aminte. Efectiv, am uitat”

16:51, 20.03.2024 - Oana Roman a fost acuzata ca are datorii la o clinica. Vedeta a povestit in mediul online prin ce a trecut și a explicat ca nu a fost nimic intenționat, ci doar a uitat din cauza momentelor grele prin care a trecut dupa moartea mamei sale.„Daca lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți,…

Vica Blochina, mesaj special pentru Bianca Dragușanu, de ziua ei de naștere. Ce urare i-a facut vedeta: „Ai fost sprijinul meu...” / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Vica Blochina a transmis un mesaj special pentru Bianca Dragușanu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Vedeta i-a facut prietenei sale o urare emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!

Ce a gasit astazi Oana Roman la mormantul Mioarei Roman. La 9 zile de la deces, vedeta i-a facut parastas mamei sale

15:50, 02.03.2024 - Oana Roman a mers astazi la mormantul Mioarei Roman, mama sa care s-a stins din viața pe 23 februarie, la 83 de ani. De la Cimitirul Reinvierea vedeta a aratat și o poza care i-a provocat imediat emoție vedetei.Pe 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viața la azilul unde era ingrijita de mai mulți…

Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai. Ce suma cere vedeta pe el. „Prețul este foarte bun”

10:46, 01.03.2024 - Bianca Dragușanu iși vinde apartamentul din Dubai, la doi ani de cand l-a achiziționat . Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj in care spune de ce a luat aceasta decizie, dar și suma pe care o cere pe imobil.Bianca Dragușanu spune pe Instagram ca daca exista doritori, ii așteapta in privat…

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!

Babs, surprinsa cu un buchet superb de flori. Fosta iubita a lui Dorian Popa este curtata, dupa desparțire / FOTO

14:15, 24.01.2024 - Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa, a fost surprinsa cu un buchet superb de flori. Claudia Iosif este foarte curtata, dupa desparțirea de artist. Iata ce flori a primit fosta partenera de viața a cantarețului, dar și ce postare speciala a facut prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?