Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu își aniversează astăzi ziua de naștere! Câți ani împlinește vedeta

Publicat:

Pentru Bianca Dragușanu astazi este o zi de mare bucurie! Astazi cunoscuta vedeta are toate motivele sa se considere cea mai speciala persoana deoarece iși aniverseaza astazi ziua de naștere. Ce varsta implinește vedeta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

La multi ani! Custodele Coroanei Romane implinește astazi 75 de ani

09:05, 26.03.2024 - Astazi, 26 martie, Majestatea Sa Margareta iși sarbatorește ziua de naștere. Custodele Coroanei Romane implinește 75 de ani. „Majestatea Sa iși sarbatorește ziua de naștere in familie și mulțumește din inima tuturor celor care i-au trimis ganduri bune și i-au adresat urari cu aceasta ocazie! La randul…

ANIVERSARE Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare isi aniverseaza azi ziua de nastere

14:45, 25.03.2024 - Monica Sobius este primarul comunei Tarna Mare de mai multe mandate consecutive, fapt ce vine sa confirme calitatile sale de bun gospodar, .... The post ANIVERSARE Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare isi aniverseaza azi ziua de nastere first appeared on Informatia Zilei .

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Doinița Oancea implinește 41 de ani! Locul special in care a ales cunoscuta actrița sa iși petreaca ziua de naștere / FOTO

11:56, 15.02.2024 - Zi speciala pentru Doinița Oancea! Cunoscuta actrița de la noi implinește astazi frumoasa varsta de 41 de ani. Iata locul special in care a ales vedeta din showbiz-ul romanesc sa iși petreaca ziua de naștere!


Ce parere ai despre aceasta stire?