Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Lili Sandu, după ce a spus că îi este dor să fie gravidă: ”Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno”

Publicat:

Cand vine vorba despre lucrurile care o deranjeaza, Bianca Dragușanu nu tace niciodata. Blondina s-a enervat la culme și a facut-o cu ou și cu oțet pe , dupa ce a spus ca ii este dor de sentimentul de gravida. Ce a spus iubita lui pe rețelele de socializare?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Bianca Dragușanu de aproape doua saptamani. A incercat mai multe medicamente, dar fara rezultat: „Nu trece cu nimic”

12:05, 12.03.2024 - Bianca Dragușanu a povestit ca nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce problemele de sanatate i-au dat ceva batai de cap in ultimele zece zile. Blondina a incercat mai multe medicamente, dar spune ca nu a vazut vreo schimbare in bine.

Bia Khalifa s-a aprins! Blondina face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz: ”Eu sunt un exemplu bun de urmat”

10:00, 07.03.2024 - Bia Khalifa a izbucnit și face declarații tranșante la adresa divelor din showbiz. Blondina iese la atac și susține ca multe doamne și domnișoare ajung sa-și faca operații estetice in rate. Iata la ce intervenție vrea ea sa apeleze in viitorul apropiat și prin ce operație a trecut recent.

Imagini de la petrecerea de lux a Biancai Dragușanu. Vedeta nu s-a uitat la bani in ziua in care a implinit 42 de ani. Foto

08:45, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu a implinit 42 de ani! Vedeta de televiziune nu s-a uitat la bani, așa ca a organizat o petrecere pe cinste la restaurantul deținut de iubitul ei, Gabi Badalau. Blondina a chefuit alaturi de cei mai buni prieteni. Pentru aceasta zi, Bianca a fost atenta la fiecare detaliu, iar petrecerea…

Gabi Badalau, mesaj romantic pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește ziua de naștere / FOTO

08:30, 07.03.2024 - A fost petrecere cu fast pentru Bianca Dragușanu! Blondina din showbiz-ul romanesc și-a sarbatorit, in cursul zilei de ieri, ziua de naștere. Nici Gabi Badalau nu s-a putut abține, astfel ca i-a transmis partenerei sale un mesaj romantic cu aceasta ocazie speciala. Iata postarea facuta de omul de afaceri…

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.

Bianca Dragușanu, ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cum o ataca vedeta: „Diavolul poate...” / FOTO

19:50, 10.02.2024 - Bianca Dragușanu a transmis o ințepatura la adresa Claudiei Patrașcanu. Cele doua se cearta prin intermediul rețelelor de socializare. Iata cum o ataca vedeta pe fosta partenera a iubitului ei, Gabi Badalau!

Gabi Badalau a aflat din presa de presupusa relație a Biancai Dragușanu cu medicul estetician. Sufera sau nu dupa desparțirea de blondina: „Alegerile facute de ea...” / VIDEO

10:50, 08.02.2024 - In ediția de aseara de la Xtra Night Show, Gabi Badalau a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Bianca Dragușanu, dupa o buna perioada in care s-a zvonit ca nu mai este loc de impacare, avand in vedere ca blondina a fost deranjata ca fostul iubit nu i-a fost alaturi, in urma intervențiilor. Acum,…


Ce parere ai despre aceasta stire?