Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile nebănuite ale mustului. Ce efecte are asupra corpului

Publicat:

Sezonul mustului a inceput, iar oamenii trebuie sa știe toate efectele pe care acesta bautura le are asupra corpului. Mustul poate scadea colesterolul și totodata poate intari sistemul imunitar. In același timp, aceasta bautura are și alte efecte nebanuite. The post Beneficiile nebanuite ale mustului. Ce efecte are asupra corpului appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile nebanuite ale turmericului: intarește sistemul imunitar și imbunatațește sanatatea mintala

17:35, 17.04.2024 - In ultimii ani, popularitatea turmericului a crescut vertiginos, grație beneficiilor pe care le are asupra sanatații. Pe langa faptul ca da o aroma aparte preparatelor, acest condiment este bogat in mangan, fier, potasiu și vitamina C, relateaza Real Simple.

Renașterea marketingului offline: Beneficiile optarii pentru agenda personalizata in strategia ta de promovare

10:15, 11.04.2024 - Sa exploram Generația Z ca fiind un grup dinamic și priceput in tehnologie, celebrat pentru diversitatea sa culturala și dorința puternica de a gasi sens in tot ceea ce face. Spre deosebire de generația Millennial, Gen Z are o identitate distincta, ceea ce face esențiala abordarea lor cu strategii de…

De ce e bine sa bei ceai din frunze de morcovi. Beneficiile nebanuite pe care le are

09:30, 11.04.2024 - Frunzele acestei legume pot oferi beneficii surprinzatoare pentru sanatatea noastra. Iata de ce este bine sa bei ceai și care sunt acele avantaje nebanuite pe care le pot aduce organismului nostru.

Razvan Burleanu: „Am adus de doua ori mai multi spectatori pe stadioane la Cupa Romaniei”

16:40, 12.03.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca numarul spectatorilor care au asistat la meciurile din cadrul Cupei Romaniei s-a dublat odata cu schimbarea formatului competitional. Totodata, Burleanu a precizat ca si audientele TV au inregistrat…

Efectele cumplite și nebanuite ale zaharului asupra corpului omenesc. Nu doar ca ingrașa, dar schimba și fizionomia

22:26, 02.03.2024 - Zaharul nu este complet rau pentru organism, atata timp cat este consumat cu moderație. De fapt, el joaca un rol important in furnizarea de energie corpului. Problema apare atunci cand consumam zahar in exces, in special zaharul adaugat care se gasește in sucuri sau dulciuri.

[BREAKFAST] Cat costa sa mergi la schi in Bukovel. Un roman a ales stațiunea din sudul Ucrainei in ciuda razboiului

13:45, 05.02.2024 - Sezonul de iarna e in plina desfașurare in stațiunile montane de la noi din țara, dar sunt destui romani, mai ales din nord, care prefera sa mearga in stațiunea Bukovel din sudul Ucrainei.   Asta, in ciuda faptului ca țara vecina este in plin razboi, iar alarmele antiaeriene sunt la ordinea zilei. Szanto…

Un fost concurent de la Chefi la cuțite, sezonul 11, a devenit tata! El și soția lui sunt in culmea fericirii: ”Cu tine in brațe”

17:30, 30.01.2024 - Este o zi speciala in familia Chefi la cuțite! Un fost concurent din sezonul 11 a devenit tata! El și soția lui trec prin cele mai frumoase momente și sunt in culmea fericirii! Anunțul a fost facut chiar de ea, alaturi de cateva imagini emoționante! Iata despre cine este vorba!

Foaie de dafin in cafea. Combinația cu efecte nebanuite

22:20, 27.01.2024 - Dafinul, originar din zona mediteraneana, este, fara doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți arbori din intreaga lume. De regula, frunzele sale sunt utilizate in bucatarie, la prepararea diferitelor mancaruri. Ele sunt extrem de apreciate pentru aroma lor specifica, insa ceea ce puțini…


Ce parere ai despre aceasta stire?