Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile de necontestat ale ciupercilor, legumele care se digeră uşor. Ce vitamine conţine alimentul care înlocuieşte carnea

Publicat:

Avantajele ciupercilor sunt numeroase, pe langa faptul ca sunt bogate in fibre, se digera usor si au putine calorii - doar 20 de calorii la 100 de grame, nu contin colesterol deloc. Datorita unor aminoacizi din compozitie, in special glutamatului, ciupercile seamana la gust cu carnea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfaturi utile pentru a scapa de mirosul corporal neplacut. Problema care nu le da pace multor romani

23:45, 08.04.2024 - Consulta un medicPrimul și cel mai important pas in abordarea mirosului corporal este consultul medical. Anumite afecțiuni, cum ar fi infecțiile bacteriene, pot fi cauza acestui simptom. Identificarea și tratarea cauzei de baza este esențiala pentru a rezolva problema in mod eficient.Ajustari in alimentațieAlimentația…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

De ce NU trebuie sa mai dai POMELO copiilor. Avertismentul medicilor 

11:46, 20.02.2024 - Fructul exotic are in compozitie vitamina C, B1, B2, B3, B5, B9 (acid folic), provitamina A, acizi organici, proteine, minerale (calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu si fier). Un sfert de pomelo (aproximativ 150g), spun medicii, asigura necesarul zilnic de vitamina C. Pomelo nu contine grasimi are…

Ce aliment trebuie sa manance femeile dupa 50 de ani. Specialiștii au explicat

14:55, 15.02.2024 - Alimentația este un factor cheie pentru un stil de viața sanatos și lipsit de probleme. Anumite alimente sunt benefice pentru buna funcționare a creierului. Care sunt acestea, ne spune medicul specialist Vlad Ciurea. Alimentul pe care trebuie sa-l consume femeile Dupa o anumita varsta, specialiștii…

Leguma care scade riscul de cancer. E plina de vitamine și are puține calorii: „Neutralizeaza efectul estrogenilor”

07:55, 07.02.2024 - Este crocanta, dulce și buna. Este „sora” cu varza și broccoli, dar conține mai multa vitamina C și potasiu. Nutriționistul Mihaela Bilic spune ca ajuta la digestie, este sațioasa și scade riscul de cancer la san.

Ce conține, de fapt, iaurtul cu fructe. Detaliul de pe eticheta pe care nimeni nu-l citește

14:30, 31.01.2024 - Iaurtul cu fructe este consumat de romani ca și desert, mic dejun sau folosit in diferite rețete. Este cunoscut ca fiind un aliment sanatos, insa este adevarat? Aflați in randurile urmatoare ce ingrediente conține. Cat de sanatos este iaurtul cu fructe, de fapt Alimentația joaca unul dintre cele mai…

Neurochirurgul Vlad Ciurea dezvaluie care este alimentul pe care toate femeile peste 50 de ani trebuie sa-l consume zilnic

15:50, 25.01.2024 - Potrivit medicului Vlad Ciurea, dupa 50 de ani, meniul trebuie sa cuprinda anumite alimente care ajuta la menținerea sanatații organismului. Dincolo de proprietațile benefice pe care le au, unele alimente pot ajuta inclusiv la stimularea creierului.Medicul Vlad Ciurea recomanda tuturor femeilor care…


Ce parere ai despre aceasta stire?