Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Belarus: Lukaşenko anunţă că va organiza un referendum privind schimbările constituţionale

Publicat:

Presedintele belarus a declarat joi ca Belarus va organiza un referendum privind schimbarile constitutionale, a relatat agentia de stat Belta, citata de Reuters.

Lukasenko, care se confrunta saptamana de saptamana cu proteste, de cand si-a proclamat victoria la alegerile prezidentiale din 9 august despre care oponentii sai afirma ca au fost masluite, nu a precizat cand anume va avea loc un astfel de referendum. AGERPRES/(AS - autor: , editor online: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lukasenko il contrazice pe Putin: „Atacatorii de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus”

18:55, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus, in timp ce Moscova sustine doar ca acestia voiau sa treaca in Ucraina, relateaza France Presse.

Lukasenko il contrazice pe Putin si anunta ca teroriștii care au comis masacrul de la Moscova au incercat mai intai sa intre in Belarus

17:25, 26.03.2024 - Presedintele belarus, Aleksandr Lukasenko, a dat asigurari marti ca autorii atentatului de la sala de concerte Crocus City Hall, de la Moscova, soldat cu 139 de morti, au incercat initial sa fuga in Belarus, relateaza AFP, citata de News.ro.

Dictatorul belarus contrazice versiunea lui Putin. Aleksandr Lukașenko spune ca atacatorii din Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus

16:50, 26.03.2024 - Președintele belarus Alekander Lukașenko a declarat marți ca atacatorii care au comis masacrul de saptamana trecuta la o sala de concert din Moscova au incercat mai intai sa fuga in țara sa, dar au renunțat din cauza punctelor de control.

Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de la frontiera cu Lituania

11:50, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de langa frontiera cu Lituania si a dat ordinul ca la orice "provocare" sa se raspunda cu mijloace militare, a anuntat administratia sa marti, pe Telegram, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. "Voi spune public: orice…

Putin anunța, dupa ce a caștigat alegerile, ca Rusia trebuie sa-și intareasca armata

00:36, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin susține ca victoria sa in alegeri va permite Rusiei sa devina mai puternica si mai eficienta. Putin a vorbit si despre protestul „fara efect” fata de el si a adaugat ca Rusia trebuie sa isi intareasca armata, informeaza Reuters si BBC.

Lukasenko isi anunta candidatura la presedintie in 2025, dupa ce voteaza in alegerile parlamentare si locale

16:25, 25.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, principalul aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, anunta duminica faptul ca urmeaza sa candideze la un nou mandat in alegerile prevazute in 2025, potrivit agentiei oficiale belaruse de presa Belta, scrie news.ro .

'Ultimul dictator al Europei' mai vrea un mandat: Lukașenko candideaza din nou in alegerile prezidențiale din Belarus

13:45, 25.02.2024 - Președintele belarus Aleksandr Lukașenko intenționeaza sa candideze pentru un  nou mandat de președinte. Lukașenko e la putere in Belarus din 1994, fiind poreclit „ultimul dictator al Europei”, un aliat al președintelui rus Vladimir Putin. „O voi face”, a menționat Lukașenko, in timp ce a vorbit…

Lukasenko anunța arestarea unor „sabotori” la granița

13:35, 16.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat vineri arestarea mai multor asa-zisi ”sabotori”, inclusiv cetateni ucraineni si belarusi, la granita tarii sale cu Ucraina, in cadrul unei operatiuni „antiteroriste”, transmite Reuters. Luand cuvantul in marja unui eveniment desfasurat la Minsk, Lukasenko…


Ce parere ai despre aceasta stire?