Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bebelușul lui Chrissy Teigen a murit la naștere! Modelul și soțul ei, John Legend, sunt sfâșiați de durere: „Te vom iubi mereu” / FOTO

Publicat:

Durere nemarginita in familia cantarețului ! Bebelușul lui și al soției sale a murit dupa doar cateva clipe de la naștere. a facut anunțul, sfașiata de durere, povestind momentele chinuitoare prin care au trecut ea și micuțul decedat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Ce spune soțul Mariei, femeia care a murit impreuna cu bebelușul sau la 24 de ore dupa s-a internat la Maternitatea din Bacau: "Sarcina era ok..." / VIDEO

19:20, 02.04.2024 - Un barbat care urma sa devina tata acuza cadrele medicale ca indiferența lor i-a ucis soția. Ovidiu Prutean, soțul Mariei, femeia care a murit impreuna cu bebelușul sau, la 24 de ore dupa s-a internat la Maternitatea din Bacau, a facut dezvaluiri despre ultimele clipe din viața femeii. 

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Ce i-a transmis Elena Udrea iubitului ei, de ziua lui de naștere. Ce varsta a implinit Adrian Alexandrov

14:45, 05.02.2024 - Adrian Alexandrov a implinit 37 de ani, insa zilele de naștere nu mai sunt la fel pentru el sau pentru fetița lor. Elena Udrea se afla in inchisoare, de unde i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. Mesajul Elenei Udrea pentru Adrian Alexandrov de ziua lui Din spatele gratiilor, Elena Udrea i-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?