Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beat criță și călare pe cal. Usatîi a cântat pe stradă și a rugat calul să zâmbească pentru municipiul Bălți

Publicat:

Beat crița la o plimbare calare pe cal prin , Moscova. In așa postura primarul fugar al municipiului Balți, , a facut o transmisiune live pe o rețea de socializare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trafic suspendat pentru 3 zile, pe tronsonul cuprins intre bulevardul Moscova și strada Florilor: Șoferii, indemnați sa ocoleasca zona

18:26, 16.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada: 17-19 aprilie 2024 va fi suspendat traficul rutier pe strada Matei Basarab, tronsonul cuprins intre bulevardul Moscova și strada Florilor.

Ce atacuri ucigașe au mai fost la Moscova in ultimii 25 de ani și cine le-a revendicat

23:30, 22.03.2024 - Capitala Rusiei a fost indoliata de mai multe atentate in ultimii 25 de ani, inainte de atacul comis vineri la o sala de concerte de la periferia Moscovei, descris de autoritati drept un "atentat terorist sangeros", scrie AFP, preluata de Agerpres.

Bucureștean prins beat crița la volan, pe strazile din Cluj-Napoca. Barbatul a fost reținut

09:31, 15.03.2024 - Un barbat din București a fost prins beat la volan pe o strada din Municipiul Cluj-Napoca.,,La data de 13 martie a.c., in jurul orei 19.35, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au oprit pentru verificari un autoturism condus de un barbat de 45 de ani, din municipiul București, pe strada Aleea Putna.",…

Un nou semafor pietonal a fost instalat pe o strada din sectorul Rișcani al capitalei

18:35, 07.03.2024 - Autoritațile municipale anunța ca un nou semafor pietonal a fost instalat pe strada Bogdan Voievod, in adiacența sensului giratoriu de la intersecția strazilor Kiev, Moscova și Alecu Russo, informeaza Noi.md. Actiunea vine ca urmare a reamplasarii trecerii de pietoni din zona, care din cauza fluxului…

Accident pe o strada din Balti: Un sofer a ajuns cu masina intr-un copac, apoi s-a rasturnat

11:25, 25.02.2024 - O mașina s-a rasturnat pe o strada din municipiul Balți. Cazul a avut loc pe data de 24 februarie. Preliminar, polițiștii au constatat ca șoferul nu a adaptat viteza corespunzatoare pentru efectuarea unei manevre.

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .

(foto/video) Dragostea e de aur la Balți: Milenium Gold a organizat un concert in strada cu DoReDos, de Ziua Indragostiților și ofera reduceri speciale la bijuterii

15:20, 14.02.2024 - Concert in plina strada are loc in centrul orașului Balți, iar zeci de trecatori s-au oprit și danseaza pe ritmurile pieselor trupei DoReDos. Evenimentul dedicat Zilei Indragostiților este organizat de magazinul oficial al uzinei de bijuterii Milenium, redeschis recent in centrul capitalei Nordului.

(video) Protest la Balți: Zeci de comercianți au ieșit in strada, pentru a cere revenirea la patenta

16:55, 30.01.2024 - Protest la Balți. Zeci de comercianți au ieșit in strada in nordul țarii, solicitand restabilirea dreptului de activitate in baza patentei de intreprinzator. In fața manifestanților a ieșit primarul orașului, Alexandr Petkov.


Ce parere ai despre aceasta stire?