Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BCE: Grecia, Cipru, Portugalia şi Italia au cea mai ridicată rată a creditelor neperformante

Publicat:

Creditorii eleni au cea mai ridicata rata de imprumuturi neperformante (NPL) in randul institutiilor supervizate de , a anuntat miercuri BCE, transmite Reuters. Pe locurile urmatoare se afla bancile din Cipru, Portugalia si Italia. Datele autoritatii de supervizare privind calitatea activelor arata ca rata creditelor neperformante s-a atenuat si mai mult in trimestrul trei din 2019, la 3,4%, ajungand la cel mai redus nivel de cand au fost publicate pentru prima data datele de catre BCE, in trimestrul doi din 2015. Cea mai ridicata rata a NPL s-a inregistrat in Grecia (37,4%),…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua tendința peste Ocean. De ce iși iau americanii bogați a doua cetațenie?

10:41, 11.04.2024 - Cei bogați iși construiesc aceste "portofolii de pașapoarte" - colecții de a doua, și chiar a treia sau a patra cetațenie - in cazul in care trebuie sa fuga din țara lor de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetațenii cu averi mari, a declarat intr-un comunicat ca americanii…

Familiile bogate din SUA solicita din ce in ce mai mult a doua cetatenie si drept de rezidenta, ca o modalitate de a-si acoperi riscul financiar

06:56, 11.04.2024 - Cei bogati construiesc aceste ”portofolii de pasapoarte” – colectii de a doua, si chiar a treia sau a patra, cetatenie – in cazul in care trebuie sa-si paraseasca tara de origine. Henley & Partners, o firma de avocatura specializata in cetatenie cu valoare neta ridicata, a spus ca americanii depasesc…

Parjol in Europa. Incendiile de vegetație din 2023 au fost printre cele mai grave din acest secol, anunța un raport

18:26, 10.04.2024 - Incendiile de vegetatie din 2023 care au cuprins Europa au fost printre cele mai grave din acest secol, arata un raport publicat miercuri de Comisia Europeana, informeaza Reuters, citata de Agerpres.Anul trecut, peste o jumatate de milion (504.002) de hectare, o suprafata de doua ori mai mare decat…

Au scazut prețurile locuințelor din UE, dar au crescut chiriile

15:50, 04.04.2024 - Au scazut prețurile la locuințe in UE! Mai exact, prețurile la locuințe in Uniunea Europeana au scazut cu 0,3% in trimestrul patru din 2023, comparativ cu precedentele trei luni, in timp ce chiriile și-au continuat traiectoria ascendenta, inregistrand un avans de 0,6%, conform datelor publicate de Oficiul…

Ministerul Muncii: Aproape 1.200 de carduri europene pentru dizabilitate au fost emise in acest an

00:10, 26.02.2024 - Aproape 1.200 de carduri europene pentru dizabilitate au fost emise in acest an, iar alte aproximativ 4.100 de cereri sunt in curs de procesare, a informat Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale (MMSS), intr-o postare publicata pe pagina de Facebook a institutiei, preluata de Agerpres. Potrivit…

Polonia va incepe sa verifice calitatea cerealelor care provin din Ucraina

19:30, 12.02.2024 - Polonia va incepe sa verifice calitatea cerealelor ucrainene din toate transporturile care tranziteaza țara, a anunțat luni Michal Kolodziejczak, viceministrul polonez al agriculturii, citat de  Reuters . Anunțul sau vine in contextul in care agricultorii polonezi și-au reluat vinerea trecuta protestele, blocand…

In Romania sunt 417 autoturisme la mia de locuitori

16:26, 24.01.2024 - Datele publicate de Oficiul European de Statistica (Eurostat) arata ca Romania a avut cea mai mare creștere (86,2%) a numarului de autoturisme inmatriculate in perioada 2012 – 2022. Conform Eurostat, in 2022, numarul mediu de autoturisme la mia de locuitori in UE era 560, o creștere cu 14,3% fața de…

Rafila da vina pe subalterni pentru erorile din ordinul privind eliberarea antibioticelor. Ce a facut ministrul dupa ce i s-a cerut demisia?

16:01, 23.01.2024 - „Am avut de la inceput in vedere aceasta durata de 48 de ore, a fost o eroare in redactarea ordinului, am corectat-o și mergem așa, pentru ca, așa cum ați spus, consumul de antibiotice in Romania e mare, suntem de mulți ani in primele trei locuri in Uniunea Europeana, alaturi de Grecia, Cipru și Italia.…


Ce parere ai despre aceasta stire?