Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Batrana de 92 de ani, batuta si talharita de un pusti de 22 de ani

Publicat:

Un tanar de 22 ani din Husasau de Tinca (judetul Bihor) a fost arestat preventiv, dupa ce, duminica seara, a violat, batut si talharit o femeie de 92 ani. Barbatul, , a batut la usa batranei duminica seara, in jurul orei 22, iar cand femeia i-a deschis a atacat-o, amenintand ca o omoara daca […]

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

Rezident Land, de aproape 10 ani o oaza de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasa!

17:00, 26.03.2024 - Rezident's Land, situat la 20 de km de Oradea, in satul Miersig (comuna Husasau de Tinca) este un proiect de suflet, construit in 2015, caracterizat de un contrast rustic, intre tradiție și modernitate, cu preparate ca la *mama acasa*.

Premierul Ciolacu despre racolarile de peneliști in randul PSD: „mi-aș dori sa nu se mai intample astfel de lucruri”

08:15, 25.02.2024 - Nu mai departe de lunea trecuta, liderul organizației județene a PSD Bihor, Aurel Mohan, a ieșit in conferința de presa sa anunțe o noua racolare: primarul liberal Teodor Coste de la Tinca va fi candidatul PSD, in locale.

Batrana de 89 de ani, din Dambovița, batuta de un barbat! Individul a fost reținut de polițiști

19:26, 13.02.2024 - Momente cumplite intampinate de o batrana de 89 de ani, din orașul Pucioasa. In dupa-amiaza zilei de 30 de ianuarie, femeia a fost batuta de un barbat de 39 de ani, pe fondul consumului de alcool. Pentru fapta comisa, individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Astazi, 13 ianuarie, barbatul…

Femeie batuta crunt și talharita in autogara din Zalau

12:40, 31.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sa intervina in curtea autogarii de pe strada Tudor Vladimirescu din Zalau, dupa ce o femeie a reclamat faptul ca a fost victima unei agresiuni. La momentul intervenției, presupușii agresori nu mai erau la fața locului, insa,…

Batrana batuta cu salbaticie de doi adolescenți chiar in curtea casei sale. Venisera la furat, dar au fost prinși VIDEO

15:20, 29.01.2024 - O femeie de 73 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme, batuta de doi baieți, de 13 și 15 ani, care au fost surprinși de ea pe cand incercau sa-i intre in casa. Ei au lovit-o bestial ca sa iși asigure scaparea.

A pagubit o batrana de 79 de ani

15:40, 05.01.2024 - Joi, 4 ianuarie, un barbat originar din județul Bihor, a intrat in casa unei batrane din Terebești, județul Satu Mare, de unde a furat tot ce a apucat. Ce spune poliția: ,,La data de 4 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurala Beltiug au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii…

Caz de botulism in Bihor. Barbatul ar fi luat bacteria de la un porc sacrificat de Craciun

12:35, 03.01.2024 - Un barbat in varsta de 34 de ani din satul Girișu Negru, comuna Tinca, a fost diagnosticat cu botulism in urma consumului de carne provenind de la un porc sacrificat de Craciun și kaiser cumparat de la ABC-ul local.

„Va iau capul!” - Polițiști amenințați cu o maceta de un puști de 14 ani, langa Salonta

17:55, 31.12.2023 - Suparat foc pe propria familie, cu care nu se ințelegea din cauza relației de concubinaj pe care o avea cu o minora, un adolescent de 14 ani, dintr-un sat din Bihor, a provocat un scandal uriaș, care s-a lasat inclusiv cu amenințari cu moartea la adresa polițiștilor chemați sa-l linișteasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?