Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barilul de petrol rusesc, plafonat la 60 de dolari. Zelenski spune că nu este o decizie serioasă

Publicat:

Presedintele ucrainean a criticat sambata plafonarea pretului pentru un baril de petrol rusesc la 60 de dolari printr-un acord al UE, G7 si Australiei, spunand ca „nu este o decizie serioasa".

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Ucraina nu va fi al doilea Afganistan". Volodimir Zelenski a anuntat cum va fi folosit pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari

22:50, 21.04.2024 - "Ucraina nu va fi al doilea Afganistan", spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor. Președintele ucrainean le transmite americanilor ca nu finanțeaza razboiul, ci protejeaza libertatea și democrația in toata Europa.

Zelenski, apel catre Occident: „Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!”

16:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata de Agerpres.

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Doua hidrocentrale ucrainene, ținta bombardamentului masiv rusesc care a afectat mai multe regiuni FOTO

19:45, 29.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri ca hidrocentrala Kaniv, de la sud-est de Kiev, si o alta aflata pe Nistru au fost ținta bombardamentului masiv cu rachete si drone desfasurat in noaptea de joi spre vineri asupra infrastructurii energetice ucrainene.

Triunghiul Weimar intervine puternic in Ucraina! Apelul lui Zelenski: 'Este de o importanta critica!'

06:36, 19.03.2024 - O decizie rapida a Congresului SUA pentru deblocarea noului ajutor american de peste 60 de miliarde de dolari destinat Ucrainei este de o "importanta critica", a declarat luni presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a carui armata se confrunta cu o criza acuta de munitii in timp ce incearca sa opreasca…

Zelenski: Filmul ”20 days in Mariupol” arata adevarul despre terorismul rusesc

22:05, 11.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat primul premiu Oscar din istoria țarii sale, caștigat de documentarul ”20 days in Mariupol”. Liderul de la Kiev considera ca documentarul arata ”adevarul despre terorismul rusesc”.

Ce avere are, de fapt, Volodimir Zelenski. Președintele ucrainean și-a publicat veniturile

15:45, 30.01.2024 - Volodimir Zelenski a publicat, duminica, declaratia de avere pe 2021 si 2022, care arata ca veniturile liderului de la Kiev au scazut, relateaza The Kyiv Independent.Potrivit datelor de pe site-ul presedintiei ucrainene, fluxul de bani al familiei liderului a scazut in 2022, comparativ cu 2021, cu 1,8…


Ce parere ai despre aceasta stire?