Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbatul care a spulberat ursul în Harghita a rămas fără mașină și nu are cu ce să-și transporte cei șase copii. „Tare s-au bucurat că se interesează cineva și de ei”

Publicat:

Jurnalistul independent a scris ca a vizitat familia șoferului care a spulberat un urs, saptamana trecuta, pe un drum din județul Harghita. Barbatul din localitatea mureșeana Acațari este tata a șase copii, iar acum a ramas fara mașina cu care iși transporta familia. Omul s-a bucurat ca se intereseaza cineva și de soarta […] Post-ul Barbatul care a spulberat ursul in Harghita a ramas fara mașina și nu are cu ce sa-și transporte cei șase copii. „Tare s-au bucurat ca se intereseaza cineva și de ei” apare prima data in Libertatea .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil pe bicicleta, spulberat de o mașina la Ialoveni: Minorul de 13 ani, transportat la spital

20:01, 22.04.2024 - Un accident rutier a avut loc aseara, pe data de 21 aprilie, in apropierea localitații Țipala. Potrivit oamenilor legii, impactul a avut loc intre un automobil Opel și o bicicleta condusa de un minor de 13 ani. In urma accidentului, copilul a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Un șofer beat a lovit doi copii, iar mașina a ricoșat intr-un cap de pod și un gard

20:35, 01.04.2024 - Un șofer beat care a pierdut controlul volanului a lovit cu mașina doi copii. Apoi, autoturismul a lovit un cap de pod, a ricoșat in doua mașini parcate și s-a oprit intr-un gard. Accidentul a avut loc luni in satul Arsa din județul Constanța.

Un copac a cazut peste o mașina in care se aflau cinci copii, in Bistrita-Nasaud

09:00, 29.03.2024 - Un copil a suferit rani usoare, fiind transportat la spital, dupa ce un copac a cazut pe masina in care se afla alaturi de un adult si de alti patru copii, in localitatea Muresenii Bargaului, din Bistrita-Nasaud. ”Pe DN 17 Bistrita-Vatra Dornei, in zona localitatii Muresenii Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud,…

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Șoferul beat și drogat, care a lovit un polițist cu masina, arestat preventiv. Ce marturisiri face familia tanarului de 27 de ani / FOTO

10:20, 25.02.2024 - Șoferul beat și drogat, care a lovit un polițist cu masina, a fost arestat preventiv in urma cu doar o seara, pe data de 24 februarie 2024. Iata ce marturisiri face familia tanarului in varsta de 27 de ani!

Patru copii și o femeie, raniți intr-un accident. Mașina in care se aflau a derapat, lovind un copac

08:56, 12.02.2024 - O mașina in care se aflau o femeie și patru minori a fost implicata intr-un accident, in Gorj. Atat șoferița, cat și cei patru copii au avut nevoie de ingrijiri medicale. O femeie in varsta de 34 de ani, care conducea un autoturism pe DN 67B Carbunesti, si patru minori, pasageri in autovehicul, au fost…

O mama iși crește cu greu cei 5 copii dupa moartea soțului

11:05, 03.02.2024 - In inima județului Bacau, o poveste de curaj și iubire materna se desfașoara in fiecare zi in casa Vioricai Simon, o mama eroica care iși crește cu greu cei cinci copii dupa ce soțul ei a fost rapus de o boala necruțatoare. Familia traiește intr-o camera modesta, iar fiecare zi este o lupta pentru supraviețuire…


Ce parere ai despre aceasta stire?