Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat găsit mort pe câmp în Budești. Fulgerul i-a fost fatal

Publicat:

Sambata, 16 iunie, cadvrul unui barbat in varsta de 46 de ani a fost gasit pe un camp in  Budești. Trupul neinsuflețit prezinta arsuri la nivelul membrelor superioare și a feței, astfel s-au tras primele concluzii din care a reieșit faptul ca barbatul a fost  victima unei descarcari electrice. Corpul neinsuflețit a fost dus la […] The post Barbat gasit mort pe camp in Budești. Fulgerul i-a fost fatal appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat, gasit mort intr-un poligon auto, in Galați. Cum a fost descoperit trupul neinsuflețit

09:50, 29.03.2024 - Caz șocant in Galați! Un barbat a fost gasit fara suflare intr-un poligon auto! Potrivit primelor informații, descoperirea halucinanta a fost facuta de paznici, care au sunat de urgența la 112 pentru a alera autoritațile. Imediat cum au aflat, oamenii legii au mers la fața locului pentru cercetari.…

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dinu Sararu depus luni, la Teatrul National din Bucuresti

20:46, 03.03.2024 - Sicriul cu trupul neinsufletit al scriitorului Dinu Sararu va fi depus luni, incepand cu ora 12,00, in Sala de Marmura a Teatrului National din Bucuresti, informeaza un comunicat al familiei citat de Agerpres.roDinu Sararu va fi inmormantat marti in localitatea Slatioara, judetul Valcea.In conformitate…

Unde va fi depus trupul neinsuflețit al Mioarei Roman. Oana Roman a anunțat cand va avea loc inmormantarea mamei sale / FOTO

12:30, 24.02.2024 - Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare cand va avea loc inmormantarea mamei sale. Mioara Roman va fi condusa pe ultimul drum. Iata unde va fi depus trupul neinsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman!

SUA: Autoritatile ruse „trebuie sa predea“ trupul neinsufletit al lui Navalnii mamei acestuia

10:55, 23.02.2024 - Mama opozantului rus Aleksei Navalnii, decedat la 16 februarie intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica rusa, „trebuie sa poata recupera cadavrul fiului ei si sa-i aduca omagiul cuvenit”, a declarat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, relateaza AFP, potrivit Agerpres.  „Rusii…

SUA cer Rusiei sa predea trupul neinsuflețit al lui Navalnii familiei acestuia

23:46, 22.02.2024 - Mama opozantului rus Aleksei Navalnii, decedat la 16 februarie intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica rusa, „trebuie sa poata recupera cadavrul fiului ei si sa-i aduca omagiul cuvenit”, a declarat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Crima șocanta. Un angajat și-a ucis șeful și i-a aruncat trupul neinsuflețit la tomberon. Barbatul lucra la o pizzerie

11:21, 19.02.2024 - O crima șocanta a ingrozit locuitorii dintr-un oraș. Un angajat și-a ucis șeful, iar mai apoi a luat trupul neinsuflețit și l-a aruncat la tomberon. Cei doi s-ar fi certat inainte de tragedie, in pizzeria an care barbatul lucra. Polițiștii ancheteaza acum cazul.

Echipa lui Navalnii acuza autoritațile ruse ca ascund trupul neinsuflețit al opozantului

15:50, 17.02.2024 - Trupul principalului opozant rus al Kremlinului, Aleksei Navalnii, nu a fost adus la morga din Salehard, orasul din apropierea inchisorii unde Navalnii a murit subit vineri, a declarat sambata un angajat pentru Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?