Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat de 41 de ani din Argeș, mort în urma unui accident de muncă

Publicat:

In urma cu puțin timp un barbat a fost prins intre cupa de la excavator și utilajul unui mini buldo excavator, in Campulung. Barbatul a fost extras, insa suferise rani grave. Paramedicii au executat manevre de resuscitare. “In urma manevrelor de resuscitare, barbatul in varsta de 41 de ani a fost declarat decedat de catre medicul de pe echipajul SAJ”, transmite ISU Argeș.The post Barbat de 41 de ani din Argeș, mort in urma unui accident de munca first appeared on Universul argesean .

Citeste articolul mai departe pe universulargesean.ro…  

Sursa articol: universulargesean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident colectiv de munca la Campia Turzii? 12 persoane au fost intoxicate cu o substanța! S-a activat Planul Roșu de intervenție! (UPDATE 2)

14:11, 25.03.2024 - Un incident a avut loc la o societate din Campia Turzii care poate fi catalogat drept accident de munca. 12 persoane s-au intoxicat cu o substanța. La fața locului sunt mai multe echipaje de ambulanța, SMURD, poliția și pompierii. La nivelul dispeceratului Integrat ISU-SAJ a fost primita o solicitare…

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca

11:55, 14.03.2024 - Este alarmant faptul ca astfel de incidente sunt ignorate sau mușamalizate, deși viața și siguranța angajaților sunt in joc The post TRAGEDIE LA LOCUL DE MUNCA Muncitor decedat intr-un accident la locul de munca first appeared on Informatia Zilei .

Accident in Pitești. O victima a ajuns la spital

12:15, 12.03.2024 - Doua mașini au fost implicate intr-un accident rutier, marți dimineața, in Pitești, pe Calea Craiovei. Au fost evaluate doua persoane, iar o persoana a fost transportata la spital. La fața locului s-au deplasat o autospeciala de pompieri și doua echipaje SAJ pentru acordarea asistenței medicale. Citește…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Accident de munca la o carmangerie din oraș: o femeie a ajuns la spital

08:25, 27.02.2024 - In aceasta dimineața a avut loc un accident de munca la o carmangerie din Bistrița. O femeie de 43 de ani s-a ranit cu un cuțit la o mana și a fost transportata la spital. Incidentul a avut loc in aceasta dimineața, la Carmangeria Jupanul din Bistrița. Din primele informații rezulta ca o angajata de…

Accident la Campulung. O femeie de 75 de ani, luata cu SMURD-ul

09:45, 28.01.2024 - Un eveniment rutier ne-a fost semnalat in dimineata zilei de duminica, 28 ianuarie, in Arges. Este vorba despre un accident in care a fost implicat un autoturism, produs in municipiul Campulung, pe strada Grigore Alexandrescu.


Ce parere ai despre aceasta stire?