Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat căutat de poliție după ce a plecat să plimbe câinele și a dispărut, la Timișoara

Publicat:

Cautari ale polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale, la Timișoara. Oamenii legii incearca sa dea de urma unui barbat de 66 de ani care a plecat sa plimbe cainele și a disparut. El era in vizita la fiica lui.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Vid, cautat de Poliție pentru trafic de droguri, s-a predat oamenilor legii și iși așteapta sentința

10:50, 25.04.2024 - Alex Vid, cautat in urma celor 56 de percheziții efectuate de DIICOT Arad și Serviciul de Combatere a Criminalitații Organizate Arad in 15 ianuarie, la... The post Alex Vid, cautat de Poliție pentru trafic de droguri, s-a predat oamenilor legii și iși așteapta sentința appeared first on Special Arad…

Cautat pentru țepe in Germania, prins la Agadici

12:25, 22.03.2024 - AGADICI – Este vorba despre un tanar de 25 de ani care acumulase deja ceva experiența infracționala intr-ale inșelaciunii, vreo doi ani, prin Germania, avand in palmares și doua mandate de arestare. Oamenii legii au dat de el la Agadici, de unde a fost saltat, urmand sa fie extradat! „Joi, 21 martie,…

Barbat cu probleme de sanatate disparut de la Spitalul Municipal din Timișoara. Sunați la 112 daca il vedeți!

11:25, 22.03.2024 - Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale cauta un barbat, in varsta de 45 de ani. El era internat la Spitalul Municipal din Timișoara și a plecat marți din unitatea sanitara. Potrivit familiei, barbatul are probleme neurologice și nu poate vorbi.

L-ai vazut pe copilul din imagine? Daca da, suna la 112! Minorul de doi ani, din Botosani, a disparut și acum este cautat de Politie / FOTO

17:45, 17.03.2024 - Oamenii legii sunt in alerta in urma unei noi dispariții. De aceasta data este vorba despre un minor, in varsta de doar doi ani, din Botosani. Daca l-ai vazut, suna de urgența la 112! Polițiștii il cauta cu disperare.

Jaf in Sectorul 5 din București, sub amenintarea cutitului: Un barbat de 31 de ani a fost arestat

16:35, 17.03.2024 - Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigatii Criminale – Sector 5 au retinut, pe 15 martie, un barbat, in varsta de 31, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal de talharie calificata.

Gorj: Barbat anchetat de poliție, dupa ce și-ar fi amenințat sora cu un topor

11:10, 15.02.2024 - Polițiștii gorjeni au inceput o ancheta, dupa ce un barbat și-ar fi amenințat sora cu un topor. Oamenii legii au fost sesizati prin apelul 112 de o femeie de 46 de ani, din localitatea Dragoieni, cu privire la faptul ca a fost amenințata, cu un topor, de catre fratele sau. Polițiști au stabilit faptul…

Barbat șicanat in trafic de un șofer drogat, pe Calea Sever Bocu din Timișoara

14:35, 07.02.2024 - Un incident destul de grav s-a produs, miercuri, in trafic, pe strazile din Timișoara. Șicanat de alt șofer, un barbat a sunat la poliție. Oamenii legii l-au gasit pe șoferul teribilist. Este vorba despre un tanar care a consumat substanțe interzise inainte sa urce la volan.

Barbat urmarit internațional pentru furt, prins drogat la volan și cu permisul suspendat, langa Timișoara

16:40, 29.01.2024 - Mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pus in aplicare de polițiști, la Ghiroda. Oamenii legii au prins la volan un cetațean de 32 de ani urmarit internațional pentru furt. Mai mult, barbatul era drogat și avea permisul suspendat.


Ce parere ai despre aceasta stire?