Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat bănuit de viol şi pornografie infantilă, prins pe Aeroportul Henri Coandă

Publicat:

Un barbat de 25 de ani din Giurgiu acuzat ca a violat, alaturi de alte trei persoane, o fata de 16 ani, iar apoi a distribuit pe retelele de socializare o inregistrare cu actul sexual, a fost prins de politisti pe .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat e cercetat penal pentru trafic de minori, trafic de persoane și viol in forma continuata dupa ce a fost prins in flagrant trimițand o femeie la cerșit in Cluj-Napoca

11:10, 10.04.2024 - Continue reading Un barbat e cercetat penal pentru trafic de minori, trafic de persoane și viol in forma continuata dupa ce a fost prins in flagrant trimițand o femeie la cerșit in Cluj-Napoca at Info real.

Barbat prins la Aeroportul Henri Coanda cu peste 200.000 de euro in bagajul de cala

16:16, 02.03.2024 - Polițiștii de frontiera și lucratorii vamali de la Aeroportul Henri Coanda au depistat in bagajul de cala al unui barbat suma de 205.000 de euro, pe care acesta incerca sa o introduca ilegal in țara. Conform unui comunicat emis sambata de catre Poliția de Frontiera, la data de 1 martie, in jurul orei…

Barbat urmarit internațional pentru furt, prins drogat la volan și cu permisul suspendat, langa Timișoara

16:40, 29.01.2024 - Mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pus in aplicare de polițiști, la Ghiroda. Oamenii legii au prins la volan un cetațean de 32 de ani urmarit internațional pentru furt. Mai mult, barbatul era drogat și avea permisul suspendat.


Ce parere ai despre aceasta stire?