Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei. Doi nebuni mergeau prin desert

Publicat:

Doi nebuni mergeau prin desert, unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina. Tu de ce cari cu tine butoiul Pai, cand mi e sete mai beau cate o gura de apa. Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate Pai, mie cand mi e cald mai deschid geamul... ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

O motociclista a fost ranita. O mașina a lovit-o din spate și a proiectat-o in alta din fața

22:05, 27.03.2024 - O motociclista a fost ranita miercuri seara pe o strada din Timișoara. Motocicleta sa a fost lovit de o mașina, iar femeia a fost proiectata pe autoturismul ce circula regulamentar in fața sa. Femeia a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

O mama de 27 de ani si-a lovit copilul cu masina, dupa ce l-a pedepsit sa mearga pe jos de la scoala. Minorul a fost dus la spital cu zgarieturi pe spate si pe cap / FOTO

18:00, 18.02.2024 - O situație șocanta a avut loc, de curand, in Alabama. O mama de 27 de ani si-a lovit copilul cu masina, dupa ce l-a pedepsit sa mearga pe jos de la scoala. Femeia il daduse pe minor jos din autoturism cu forta. In urma incidentului, copilul a fost dus la spital cu zgarieturi pe spate si pe cap.

A apasat accelerația din greșeala și a intrat direct in restaurant, avand și un copil pe bancheta din spate! O femeie a fost lovita… (VIDEO)

13:20, 18.02.2024 - Un clujean, in timp ce se afla la Baile Herculane, a intrat cu mașina intr-un restaurant, avand și un copil pe bancheta din spate. In urma accidentului, o femeie a fost lovita, iar imobilul a fost distrus. Camerele de supraveghere din zona au surprins momentul in care un șofer, in varsta de 48 de ani,…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Bancul zilei: ”Trei pensionari stau la o barfa pe prispa casei”. Continuarea este surprinzatoare

19:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro iți prezinta bancul zilei de vineri. Weekend-ul se apropie, iar starea de spirit a oamenilor este foarte importanta. Din acest motiv, este recomandat sa te relaxezi cu mai multe glume amuzante, care iți vor aduce zambetul pe buze!

Bancul zilei: ”Cum ii spui iubitei tale ca s-a ingrașat, fara sa se supere?”. Raspunsul te va surprinde!

16:26, 21.01.2024 - Cel mai potrivit mod de a termina saptamana este cu o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro are grija de acest lucru, astfel ca iți prezentam un banc care iți va pastra zambetul pe buze! Poți sa il spui și prietenilor tai, sa te asiguri ca vor rade și ei!

Un roman care n-avea dreptul sa fie in Austria și-a abandonat copilul de 6 ani pe bancheta din spate a mașinii din care a fugit, ca sa nu-l prinda poliția

08:56, 10.01.2024 - O urmarire ciudata și periculoasa s-a incheiat in mijlocul orașului Krems (Austria Inferioara) cu un tanar de 23 de ani in arest și un copil lasat in urma pe bancheta din spate a unei mașini, relateaza costidianul austriac Kronen Zeitung.La inceput, polițiști au observat o mașina care era binecunoscuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?