Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Cum va arăta Bursa viitorului

Publicat:

Bursa de pe a devenit atat de sofisticata incat in curand nu va mai fi nevoie acolo decat de un supercomputer, un caine si un om.

Computerul va face toate tranzactiile iar cainele va il va pazi sa nu se apropie cineva de el.

Omul va fi angajat sa hraneasca cainele.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Preturile cuprului au urcat pana la cel mai ridicat nivel din 2024, in ceea ce Citi numeste a doua piata ”taur” pentru metal din acest secol

08:55, 11.04.2024 - Cresterea preturilor cuprului nu arata semne de incetinire, spun analistii, in conditiile in care avansul este alimentat de riscurile de aprovizionare si de imbunatatirea perspectivelor cererii pentru metalele necesare in tranzitia energetica. Preturile cuprului cu livrare in mai au atins 4,323 dolari…

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Statul va incasa 6,7 miliarde de lei din dividendele livrate anul acesta de companiile energetice listate la Bursa

06:35, 21.03.2024 - Statul va incasa, anul acesta, 6,7 miliarde de lei din dividendele pentru 2023 ale companiilor energetice, la care este acționar, și listate la BVB, potrivit calculelor Wall-Street.ro pe baza estimarilor de dividende realizate de casa de brokeraj Prime...

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Actiunile Ferrari au atins un nivel record dupa anuntul recrutarii lui Hamilton

11:15, 02.02.2024 - Actiunile Ferrari au inregistrat o crestere record la Bursa din New York, dupa ce echipa italiana de Formula 1 a anuntat recrutarea campionului mondial britanic Lewis Hamilton de la rivala Mercedes, informeaza agentia DPA, potrivit Agerpres.Actiunile constructorului italian de masini de lux au atins…

Bancul zilei: ”Trei pensionari stau la o barfa pe prispa casei”. Continuarea este surprinzatoare

19:50, 26.01.2024 - Redacția Spynews.ro iți prezinta bancul zilei de vineri. Weekend-ul se apropie, iar starea de spirit a oamenilor este foarte importanta. Din acest motiv, este recomandat sa te relaxezi cu mai multe glume amuzante, care iți vor aduce zambetul pe buze!

Bancul zilei: ”Cum ii spui iubitei tale ca s-a ingrașat, fara sa se supere?”. Raspunsul te va surprinde!

16:26, 21.01.2024 - Cel mai potrivit mod de a termina saptamana este cu o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro are grija de acest lucru, astfel ca iți prezentam un banc care iți va pastra zambetul pe buze! Poți sa il spui și prietenilor tai, sa te asiguri ca vor rade și ei!

Bancul zilei: ”Un soț iubitor, care se afla in delegație peste hotare, i-a trimis soției sale un cadou inedit...”

14:50, 20.01.2024 - O zi de sambata nu poate sa treaca mai bine decat cu zambetul pe buze și o buna stare de spirit! Din acest motiv, redacția Spynews.ro are grija de acest lucru și iți vine in ajutor cu un banc care te va amuza teribil! Iata care este continuarea glumei!


Ce parere ai despre aceasta stire?