Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Ioana, îmi poți spune de ce m-ai părăsit?" Răspunsul te va amuza teribil

Publicat:

Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze și, inainte sa adormi, sa te binedispui, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos care cu siguranța te vor face sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Ioana, imi poți spune de ce m-ai parasit?"

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Domnule doctor, cand ma operați?”. Raspunsul te va amuza teribil

09:30, 17.11.2023 - Weekend-ul se apropie cu pași repezi și cu siguranța iți dorești sa te relaxezi puțin, motiv pentru care noi ți-am pregatit banc-ul zilei, așa cum o facem de fiecare data, dar și alte glume extrem de tari. Sunt cateva banc-uri care te vor amuza teribil. Iata ce glume sa impartașești cu cei mai dragi…

Banc: “Cum se spune corect, șoric sau șorici?”. Raspunsul te va amuza copios

20:00, 12.11.2023 - Daca vrei sa ai parte de un moment de relaxare și sa te amuzi impreuna cu prietenii, dar eu și familia, noi iți prezentam o serie de bancuri care iți vor da doza de energie și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt cele mai tari glume!

Banc: "Vreau sa ies cu baieții la bere. Ma lași?" Continuarea te va amuza teribil

15:00, 24.10.2023 - Daca vrei sa te relaxezi și sa uiți de griji și probleme macar pentru cateva minute, noi avem soluția. In randurile de mai jos vei descoperi cateva bancuri care te iți vor pune zambetul pe buze și te vor face sa te destinzi.

Banc: „Ion este zidar”. Continuarea te va amuza teribil

08:05, 13.10.2023 - In cazul in care saptamana aceasta nu a mers tocmai pe masura așteptarilor tale, iata ca noi iți propunem o serie de bancuri care iți vor face weekend-ul mai bun. Iți recomandam ca citești cateva bancuri care cu siguranța te vor amuza copios. Nu uita sa le impartașești și cu prietenii tai. Iata ce glume…

Banc: "Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?" Raspunsul care te va amuza teribil

13:45, 10.10.2023 - Ce poate merge mai bine decat sa te destinzi citind cateva bancuri in timp ce iți iei o pauza de la serviciu? In randurile de mai jos vei descoperi cele mai tari bancuri care, cu siguranța, o sa iți insenineze cea de-a doua parte a zilei.

Banc: „Draga, tu notezi in agenda de cate ori ne certam?”. Raspunsul te va amuza copios

11:45, 08.10.2023 - Este duminica și cum iți poți incepe bine ziua daca nu cu cateva bancuri? Ei bine, noi ți-am pregatit bancul zilei și alte glume tari, care cu siguranța iți vor aduce zambetul pe buze. Iata care sunt cele mai tari glume ale acestei zile de weekend!

Bnac: „Ieri seara am inceput dieta lichida și am facut și puțina mișcare”. Gluma care te va amuza teribil in aceasta dimineața

08:10, 06.10.2023 - Nu ești chiar in apele tale astazi și simți ca nimeni și nimic nu-ți poate aduce zambetul pe buze? Noi iți venim in ajutor și iți propunem sa citește cel puțin unul din bancurile pregatite de noi și cu siguranța iți vei schimba starea de spirti pe loc. Iata ce glume ți-am pregatit astazi!

Banc: „Va temeți de criza financiara?”. Raspunsul te va amuza teribil

10:20, 24.09.2023 - Este duminica și pentru a-ți incepe ziua bine ne-am gandit sa-ți prezentam bancul zilei, dar și alte glume tari care vor reuși sa-ți aduca zambetul pe buze. Ar trebui sa impartașești și cu cei mai dragi oameni ție aceste bancuri extrem de haioase, pentru a-i binedispune și pe ei. Iata ce glume sa citești…


Ce parere ai despre aceasta stire?