Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Domnule doctor, în legătură cu soțul meu, îi plac ciorapii de damă...". Glumele care îți fac ziua mai bună

Publicat:

Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Domnule doctor, in legatura cu soțul meu, ii plac ciorapii de dama...". Continuarea va va amuza teribil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „Niciodata soțul meu nu a intarziat atat de mult!”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

11:45, 04.04.2024 - Vrei sa uiți de griji și probleme pentru cateva momente, dar nu știi cum? Ei bine, relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari bancuri din toate timpurile.

Banc: "Soțul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta..." Continuarea iți va aduce zambtul pe buze

00:26, 04.04.2024 - Cauți cea mai buna modalitate de a te binedispune și de a-i face și pe cei din jurul tau sa rada? Ai ajuns in locul potrivit. Fie ca incerci sa iți schimbați propria stare de spirit sau cauți un stimulent pentru a-i face sa rada pe cei apropiați, citește bancurile din randurile de mai jos și ziua ta…

Banc: „Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra...”. Continuarea te va face sa razi copios

14:30, 23.03.2024 - Este sambata și ne-am gandit sa-ți facem ziua mai buna cu cateva glume tari. Ți-am pregatit bancul zilei, așa cum facem de fiecare data, dar și alte glume bune. Iata ce bancuri sa citești astazi!

Ciolacu șterge pe jos cu Piedone: Nu are treaba cu proiectele mari. Ce legatura poate sa aiba cu profesorii, Comisia Europeana?

15:25, 20.03.2024 - "Cu cine sa-l compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun, atat! Care este perspectiva lui Piedone? Ce oameni coaguleaza el fața de un profesionist ca doctorul Cirstoiu? Ce oameni strange in jurul lui? Cine vine la Piedone dupa ce iese primar? Ce legatura poate sa aiba Piedone cu Comisia Europeana,…

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”Am avut noroc sa dau peste cea mai buna sotie din lume”. Continuarea glumei iți va face ziua mai buna

09:26, 10.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa uiți ca maine incepe o noua saptamana șo vei merge la serviciu. Glumele sunt comice și iți vor insenina ziua, mai ales daca le vei spune și pentru cei dragi.

O mama din Vrancea a disparut subit, alaturi de cei patru copii ai ei. Soțul ei nu poate sa mai ia legatura cu ea / FOTO

16:30, 02.03.2024 - Dispariție halucinanta in Vrancea! O mama și-a luat cei patru copii și a plecat de acasa, fara sa se mai intoarca. Soțul ei a sunat la poliție, dupa ce a observat ca femeia și copiii lui nu se mai intorc acasa. Oamenii legii au cerut ajutorul oamenilor pentru a-i gasi.

Banc: „Daca ai fi fost soțul meu...”. Continuarea te va face sa razi pe cinste

22:05, 25.01.2024 - Vrei sa uiți pentru cateva clipe de griji și probleme, dar nu știi cum? Ei bine, bancurile ar putea fi alegerea potrivita in acest sens. Iți prezentam cele mai amuzante glume din toate timpurile.


Ce parere ai despre aceasta stire?