Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”De ce este supărată o femeie”. Răspunsul care te va amuza teribil

Publicat:

Ți-am pregatit pentru aceasta dimineața cateva bancuri amuzante care te vor face sa razi cu gura pana la urechi. Trebuie neaparat sa iți iei pofta de zambet de la primele ore ale zilei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a fost ucisa pe trotuar, in Lugoj, dupa un accident teribil intre doua mașini

08:56, 17.04.2024 - Doua mașini au fost implicate marți seara intr-un accident produs pe o strada din Lugoj, județul Timiș. In urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit mortal un pieton.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Accident teribil in Dolj. O mașina a spulberat pietonii de pe trotuar. O femeie a murit pe loc

13:01, 10.04.2024 -  Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati, miercuri, cu privire la producerea unui accident rutier in Bailesti.  “La fata locului s-au deplasat politistii care au stabilit ca un barbat de 59 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism…

Test de inteligența de la sala de forța. Care femeie este in pericol de accident? Ai 15 secunde sa dai raspunsul corect

11:41, 19.03.2024 - O noua oportunitate de a-ți evalua inteligența cu ajutorul unui test de atenție ce prezinta trei femei implicate in activitați de fitness la sala de sport. Ce trebuie sa faci tu este sa identifici, in maxim 15 secunde, care dintre femei se afla in pericol de accidentare. Succes! Ce este atenția, o funcție…

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

Polițista acuzata ca a umilit o femeie agresata de un pervers a procedat corect! Raspunsul șefilor

22:51, 27.02.2024 - O agenta de la Secția 18 care se declara incantata de faptele perverșilor care agreseaza femei pe strada și a fost acuzata ca incerca sa convinga o victima sa nu depuna plangere este considerata noul model al Poliției Romane.

Ghicitoarea zilei: „Ce intra de trei ori in femeie?”. Nu mulți știu raspunsul

12:50, 28.01.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit o ghicitoare care iți va da foarte mult de gandit. Tu ai idee care este raspunsul corect la intrebarea de mai jos? Nu mulți știu!

Banc: „Cum e, ma, sa fii insurat?” Raspunsul te va amuza teribil

19:55, 27.01.2024 - Uneori, discuțiile intre barbați despre viața de cuplu se pot transforma in dialoguri amuzante, așa cum este și cel din randurile de mai jos, cand doi prieteni stau de vorba despre acest subiect. Continuarea te va amuza teribil.


Ce parere ai despre aceasta stire?