Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Aseară am sunat la 112 din greșeală și ca să nu mă fac de rușine...”. Continuarea te va face să râzi în hohote

Publicat:

Este weekend, iar cum sa-ți incepi bine ziua de duminica daca nu cu cele mai tari bacuri. Iata cele mai amuzante glume din toate timpurile care te vor face sa razi pe cinste. Relaxeaza-te și uita de toate grijile și problemele pe care le ai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”O blonda calatorea cu avionul spre Paris”. Continuarea glumei va starni hohote de ras

21:15, 09.03.2024 - Bancurile sunt necesare pentru o viața buna și ne fac sa zambim des. Indiferent de momentul in care ne aflam, o gluma spusa, va starni hohote de ras și va detensiona atmosfera, creand un mediu placut.

Banc: „O sa ma mai iubești și dupa casatorie?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

12:55, 09.03.2024 - Vrei sa uiți de griji și de probleme? Iți prezentam cateva bancuri care te vor ajuta sa ai o stare buna in aceasta zi de weekend. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor face sa razi in hotote.

Banc: „Ce faci de Valentine’s Day?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:40, 14.02.2024 - Este din nou miercuri, iar daca și tu vrei sa ai o zi reușita cu ocazia zilei de Valentine's Day, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!

Banc: "Soțul conduce cu soția și soacra in mașina." Continuarea te va face sa razi in hohote

10:20, 13.02.2024 - Daca vrei sa te destinzi puțin in aceasta prima parte a zilei de marți și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam cateva bancuri care, cu siguranța te vor face razi cu lacrimi. Relaxeaza-te și citește-le!

Banc: "Domnule, aici nu puteti parca, trec senatori, deputati..." Continuarea te va amuza teribil

08:40, 08.02.2024 - E joi, sfarșitul de saptamana e aproape, așa ca nu strica nimanui cateva minute de buna dispoziție. Ți-am pregatit cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze. Relaxeaza-te și citește cateva glume care te vor amuza și iți vor face ziua mai buna.

Banc: „Iubitule, am inceput sa imbatranesc”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:05, 25.01.2024 - Este joi și cu siguranța și ție iți sta gandul doar la weekend. Astfel, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani!

Banc: "Iubitule, ma iubești?" Continuarea te va face sa razi in hohote

21:35, 29.12.2023 - Nu degeaba se spune ca „rasul este cel mai bun medicament”. Daca te simți incordat și crezi ca ai nevoie de cateva glume bune ca sa iți descrețești fruntea, atunci citește bancurile de mai jos. Te vor binedispune și iți vor pune un zambet larg pe fața.


Ce parere ai despre aceasta stire?