Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiatul de 13 ani, dispărut trei zile din Florești, a fost abuzat sexual

Publicat:

Copilul in varsta de 13 ani, disparut luna trecuta din Florești și gasit dupa cateva zile intr-o stație de autobuz din Baciu, a fost abuzat sexual in cele trei zile, cand a fost de negasit.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar de 24 de ani din județul Suceava, disparut fara urma in Olanda. ...

14:50, 16.04.2024 - Un tanar de numai 24 de ani, din satul Banești, comuna Fantanele, a disparut misterios in urma cu mai bine de doua saptamani, iar familia il cauta disperata. Baiatul plecase din Londra spre Amsterdam, iar dupa ce a aterizat a anunțat ca totul este bine. Se intampla pe data de 31 martie, iar de ...

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Dani Oțil, impresionat de cazul lui Radu Ayan, baiatul disparut in Botoșani. Soacra prezentatorului locuiește tot in Tudora: ”E un miracol” / VIDEO

08:55, 19.03.2024 - Cazul baiețelului de 2 ani din Botoșani a ajuns in atenția tuturor și a uluit o țara intreaga, inclusiv pe Dani Oțil. Prezentatorul de la Neatza cu Razvan și Dani a aflat de ceea ce s-a intamplat de la soacra lui, care locuiește tot in Tudora. Iata ce parere are!

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Cluj - Copil de 12 ani, disparut de la școala in mod suspect, gasit intr-un autobuz din Florești

08:41, 02.03.2024 - Un minor de 12 ani care a disparut vineri de la școala in mod misterios a fost gasit intr-un autobuz din Florești.Vineri, 1 martie, in jurul orei 17.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre faptul ca RUSU ION de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a ieșit in jurul orei 12.00 de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?