Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiat de 17 ani la spital după ce a făcut accident cu o motocicletă neînmatriculată, în Timiș

Publicat:

Accident de circulație, vineri, in Obad, județul Timiș. Un minor in varsta de 17 ani a ajuns la spital dupa ce a intrat intr-un copac cu motocicleta. Baiatul nu are permis de conducere, iar vehiculul nu este inmatriculat.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat ajuns la spital dupa un accident pe un drum aglomerat din Timis

18:05, 16.04.2024 - Accident grav pe DN 68A, pe razat localitatii Margina din judetul Timis, intr-o zona in care si asa de obicei traficul „se gatuie”. O soferita in varsta de 19 ani care circula dinspre Faget spre Cosava a intrat in colizune cu masina condusa de un barbat in varsta de 42 de ani. „In urma impactului […]…

Accident rutier in județ! Doi tineri au ajuns la spital, dupa ce au ”zburat” cu o motocicleta

18:45, 08.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier, la ieșire din localitatea Gilau. Doi tineri au ajuns la spital dupa ce au cazut cu motocicleta. Ambii sunt conștienți și cooperanți. „Pompierii din cadrul Garzii Gilau au intervenit in aceasta dupa-amiaza la un accident rutier petrecut pe DN1 E60,…

Adolescent de 17 ani, beat și drogan la volan. Tanarul a provocat un accident rutier și s-a izbit de un copac. Cinci persoane au ajuns la spital

10:05, 07.04.2024 - Un tanar de 17 ani a provocat un accident rutier unde cinci persoane au ajuns la spital cu rani grave. Baiatul nu avea permis și s-a urcat la volanul autoturismului dupa ce a consumat alcool și substanțe interzise.

Accident cu doua mașini implicate, in Timiș. Trei persoane au ajuns la spital

12:15, 17.03.2024 - Duminica dimineața, in localitatea Hitiaș, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua mașini. Dintre cei cinci pasageri ai acestora, trei au fost duși la spital. A fost nevoie și de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

Accident cu trei autovehicule pe A1, in Timiș. O femeie a ajuns la spital, o mașina a luat foc

16:05, 10.03.2024 - Accident produs duminica, 10 martie, pe Autostrada A1. Din primele informații, in accident au fost implicate o autoutilitara și doua mașini, dintre care una a luat foc. O femeie, pasagera in autoutilitara, a fost ranita și transportata la spital.

Un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara, pe un drum din Timiș. Doua persoane au ajuns la spital

12:51, 05.03.2024 - Accident produs marți, in jurul pranzului, pe DN 68A, in apropiere de Margina, unde un TIR a intrat intr-un microbuz, apoi intr-o utilitara. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident in Florești, in zona viitorului Spital de urgența. S-a urcat cu mașina pe o motocicleta - FOTO

09:46, 04.02.2024 - Un accident rutier s-a produs sambata seara, in Florești, in zona viitorului Spital de Urgența.”Evenimentul a fost anunțat in urma cu puține momente, se indreapta spre locul solicitarii o autospeciala și o ambulanța SMURD. Din primele date, in accident au fost implicate doua autoturisme și o motocicleta.…

Accident grav produs de un șofer din Timiș. 5 victime au fost transportate la spital

19:25, 21.01.2024 - Accident grav produs de un șofer din Timiș. 5 victime au fost transportate la spital. Astazi, la ora 12.43, pe DN6, intre localitațile Sadova Veche și Buchin s-a produs un accident rutier soldat cu ranirea a 5 persoane.


Ce parere ai despre aceasta stire?