Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare! Moldova, sub ALERTĂ de Cod Galben ce ceaţă densă

Publicat:

Meteorologii anunța un de ceața in toata țara. Potrivit sinopticienilor, la noapte, dar si in prima jumatate a zilei de maine se va menține ceata cu vizibilitatea de 200 m si mai putin.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe județe. Iata lista localitaților afectate de ceața

08:51, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben

Avertizare meteo: cod galben de vant puternic in șase județe, pana miercuri dimineața

23:45, 02.04.2024 - Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic valabila pana miercuri dimineața, in șase județe din Moldova, scrie mediafax, preluat de stiripesurse.ro. Potrivit ANM, sunt vizate localitați din județele Bacau, Suceava, Galați, Neamț, Vrancea și Iași, dar și zonele montane din Suceava…

Alerta meteo imediata. Cod galben de ceata in 8 judete. Lista localitaților afectate

07:21, 09.03.2024 - Meteorologii au emis sambata avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza localitați din 8 județe, in orele urmatoare. Nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrazi cu circulația oprita.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

O noua alerta emisa de meteorologi: Botoșaniul sub COD GALBEN

14:35, 07.02.2024 - Meteorologii au actualizat prognoza și au emis atenționare meteorologica nowcasting de tip Cod Galben de intensificari ale vantului pentru județul Botoșani, pana la ora 17:00.                  

Alerta de vreme rea in 21 de județe din Romania! Vom avea viscol, ger și ninsori

14:00, 26.01.2024 - Meteorologii au emis doua avertizari cod galben de vreme rea pentru aproape jumatate de țara.Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vineri intre orele 10.00 - 22.00, va fi in vigoare un cod galben de intensificari ale vantului in Moldova, Transilvania, Oltenia și Dobrogea. Va fi și viscol…

Cod galben de lapovița, ninsoare si polei in Timis si Arad. Ceata densa in 13 judete din Muntenia si Transilvania

07:55, 23.01.2024 - Meteorologii au emis, marti, atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, care vizeaza judetele Timis si Arad, respectiv de ceata densa in localitati din 13 judete din Muntenia si Transilvania.


Ce parere ai despre aceasta stire?