Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare meteo: vin ploi și furtuni în toată țara. Vremea se schimbă radical

Publicat:

de Meteorologie a emis o informare de instabilitatea atmosferica valabila in aproape toata tara incepand de joi, ora 12:00, pana vineri la ora 21:00.

Citește și: despre ministrul care a facut accident gonind nebunește: Trebuie sa dezvoltam infrastructura

Potrivit meteorologilor, din a doua parte a zilei de joi in sud-vest, centru, nord-est si la munte, iar in noaptea de joi spre vineri si pe parcursul zilei de vineri, indeosebi in jumatatea de est a tarii, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica temporar accentuata ce se va manifesta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șefa ANM da alerta! Vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania

23:15, 16.04.2024 - Dupa cateva zile cu temperaturi de vara in mai multe regiuni ale țarii, ne vom confrunta cu un nou episod de iarna, chiar la mijlocul lunii aprilie. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat ca vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania. Elena Mateescu,…

Vremea se schimba radical: meteorologii anunța valori termice mai ridicate decat cele normale

15:00, 07.04.2024 - Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale pe intreg teritoriul Romaniei, in urmatoarele patru saptamani, iar precipitatiile vor fi deficitare, cu anumite exceptii in unele zone si perioade, cand vor fi apropiate de cele normale sau usor excedentare, potrivit prognozei emise de Administratia…

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: ce ne așteapta dupa caldura anormala. Cand se schimba vremea radical

14:05, 26.02.2024 - Vremea continua sa ne surprinda. Specialiștii anunța maxime de luna mai și ploi puține, insa de saptamana viitoare se mai racește. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 26 februarie – 10 martie 2024.

Avertisment ANM! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical

16:25, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Ciclonul din Marea Mediterana ajunge in Romania. Vremea se schimba radical in țara noastra. Iata ce au anunțat meteorologii!

Anunț ANM. Romania va fi lovita de furtuna Jocelyn! Vremea se va schimba radical

14:35, 24.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Romania va fi lovita de furtuna Jocelyn. Vremea se va schimba radical in perioada urmatoare. Condițiile meteo la care trebuie sa ne așteptam.

Prognoza meteo pe 4 saptamani: vremea se schimba radical. Unde vin temperaturi neobișnuite, cat mai ninge

14:36, 23.01.2024 - Dupa gerul naprasnic, vremea se schimba radical in urmatoarele zile. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat ce ne așteapta pana pe 19 februarie și in ce regiuni vor crește neobișnuit temperaturile.


Ce parere ai despre aceasta stire?