Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare meteo! Cod galben de averse, vijelii şi descărcări electrice, în Bacău și alte 32 de județe

Publicat:

de Meteorologie a emis un Cod galben de ploi torentiale si vijelii in 33 judete, printre care și Bacaul, care intra in vigoare de duminica dupa-amiaza, pana luni noaptea.  de Meteorologie (ANM) a emis,... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Cod galben de ploi și vijelii. Pericol de inundații in trei județe din vestul țarii

21:05, 06.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a anunțat un Cod galben de ploi și vijelii care va afecta miercuri seara regiuni din județele Arad, Hunedoara și Timiș, avertizare urmata de un cod galben de inundații. Astfel, meteorologii au transmis ca sunt prognozate averse și descarcari electrice, iar prin…

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vijelii și averse in Cluj! ANM a emis un Cod Galben de instabilitate atmosferica

10:40, 13.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marți, mai multe avertizari cod galben și cod portocaliu de vreme rea in Romania.ANM a emis, in urma cu scurta vreme in urma, o informare meteorologica, valabila in intervalul 13 februarie, ora 10 – 14 februarie, ora 08. Clujul este vizat de avertizarea…

Vestul țarii se afla sub avertizare cod galben de vant puternic pana duminica seara

19:10, 10.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis doua avertizari meteo de vant puternic pentru vestul țarii, prima fiind valabila de sambata, ora 18:00, pana duminica... The post Vestul țarii se afla sub avertizare cod galben de vant puternic pana duminica seara appeared first on Special Arad ·…

Alerta meteo: cod galben de vant puternic. Cre sunt zonele cele mai afectate de vijelii

12:35, 07.02.2024 - Este alerta meteo de vreme rea. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod galben de vant pentru mai multe județe. In Carpații Orientali, vantul va avea intensificari cu viteze de 70...80 km/h, iar la altitudini mai mari de 1500 m rafalele vor fi de 100…120 km/h.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de ninsori și viscol in 19 județe din țara

10:25, 03.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora despre vreme. Este Cod galben de ninsori și viscol in 19 județe din țara. Iaht lista zonelor afectate de ninsoare și viscol!


Ce parere ai despre aceasta stire?