Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul șefului diplomației germane - Srebrenica nu trebuie să se mai repete niciodată

Publicat:

Ministrul german de externe a avertizat ca un masacru ca cel de la Srebrenica in Bosnia in urma cu 25 de ani nu trebuie sa se mai repete niciodata, relateaza sambata dpa, potrivit Agerpres. "Suntem de acord: Srebrenica nu trebuie sa se mai repete niciodata", a declarat ministrul in varsta de 53 de ani sambata, intr-un comunicat pentru a marca masacrul a 8.000 de barbati si baieti musulmani de catre fortele sarbe, care a inceput in orasul din estul Bosniei la 11 iulie 1995.

Ca in niciun alt loc in tarile din fosta Iugoslavie in anii 1990, in Srebrenica au fost comise atrocitati…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

China, acuzata de ascunderea obiectivelor militare in spațiu. Avertismentul șefului NASA

09:56, 18.04.2024 - Intr-o dezvaluire uluitoare, șeful agenției spațiale americane NASA, Bill Nelson, a ridicat problema folosirii de catre China a programelor civile in scopuri militare in spațiu. Potrivit DPA, Nelson a facut aceste afirmații in fața Congresului, atragand atenția asupra unui posibil pericol.

Seful diplomatiei ruse, vizita oficiala de doua zile in China: „Subiecte fierbinti” pe agenda intalnirilor de la Beijing

08:30, 08.04.2024 - Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza presa romana , cu referire la AFP.

Șefa diplomației germane spune ca Israelul va trebui sa renunțe la controlul asupra Fașiei Gaza: „Colonizarea obstrucționeaza pacea”

08:45, 29.03.2024 - Ministrul german de Externe Annalena Baerbock a declarat joi ca Israelul ar trebui sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza odata ce razboiul impotriva Hamas se va termina, informeaza vineri dpa, preluat de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 752 | Șefa diplomației germane incearca sa-l convinga pe Olaf Scholz sa trimita rachete Taurus Ucrainei

10:30, 16.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 752. Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, incearca sa-l convinga pe cancelarul Olaf Scholz sa iși reconsidere poziția privind trimiterea de rachete Taurus Ucrainei.

Șefa diplomației germane ii cere public lui Scholz sa ia in considerare „intens” livrarea de rachete Taurus pentru Ucraina

19:56, 04.03.2024 - Ministra germana de externe, Annalena Baerbock, l-a indemnat public pe cancelarul Olaf Scholz sa se „gandeasca intens” la posibilitatea livrarii de rachete Taurus cu raza lunga de acțiune catre Ucraina, conform Politico.

Avertismentul șefului de Stat Major al armatei germane: „In cinci ani, trebuie sa fim apti pentru razboi”

21:21, 10.02.2024 - Seful de Stat Major al armatei germane, Carsten Breuer, considera ca este necesar ca Bundeswehr-ul (armata) in curs de modernizare de la invazia Rusiei in Ucraina, sa fie „apta de razboi” in cinci ani, potrivit unui interviu publicat in editia de duminica a ziarului conservator Die Welt, relateaza AFP,…

Se schimba istoria lumii: o zona strategica se reconfigureaza și inlatura dominația Europei

13:30, 06.02.2024 - "Riscam o buna parte din viitorul Europei in Africa" - aceasta fraza rasuna de luni de zile, daca nu de ani, pe coridoarele diplomației europene și, mai ales, ale diplomației spaniole. Ministrul spaniol de Externe, Jose Manuel Albares, a facut aceasta afirmatie clar in Congres. O linie prioritara de…

Avertisment asupra riscului unui razboi cu Rusia. Ministrul polonez al Apararii: „Ma astept la orice scenariu”.

19:11, 05.02.2024 - Polonia trebuie sa se pregateasca urgent pentru amenintarea unui razboi cu Rusia. Avertismentul a fost facut de ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, care ia in calcul „cele mai rele scenarii”.


Ce parere ai despre aceasta stire?