Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment meteo: Ceață densă şi ghețuș marți dimineața  

Publicat:

de Meteorologie a emis dimineata atentionari Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in zone din 4 judete. Erau semnalate depuneri de polei pe DN 7, in Șibot, județul Alba și s-a depus un strat de zapada pe DN 67C N

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Daca plecați la drum: Ceata in tot nordul Moldovei. Se poate forma ghetus

08:00, 16.02.2024 - Daca plecați la drum: Ceata in tot nordul Moldovei. Se poate forma ghetus Daca plecați la drum trebuie sa știți ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de tipul cod galben care vizeaza judetele Suceava si Neamt. Vineri dimineata in nordul Moldovei va fi ceata si se poate forma…

Avertizare: in nordul Moldovei este ceața și se poate forma ghețuș

07:35, 16.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare de tipul cod galben care vizeaza județele Suceava și Neamț. Vineri dimineața in nordul Moldovei va fi ceața și se poate forma ghețuș, avertizeaza specialiștii.

Atenționari meteo de vreme rea: Cod GALBEN de ploi și vant, in Alba și alte județe din țara. La munte va ninge

10:30, 12.02.2024 - Atenționari meteo de vreme rea: Cod GALBEN de ploi și vant, in Alba și alte județe din țara. La munte va ninge Administrația Naționala de Meteorologie a emis, luni dimineața, atenționari meteo cod galben de vant puternic și ploi in Alba și in alte zone din țara. Atenționarea este valabila pana miercuri…

Avertizari meteo de ceața densa și vant puternic. Iata lista zonelor afectate

09:00, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca duminica dimineața este ceața densa in nord-vestul țarii. De asemenea, vantul bate cu putere in mai multe zone montane ale Romaniei. Specialiștii au emis avertizari de tipul cod galben.

Ceața densa in estul și in centrul Romaniei

09:16, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca joi dimineața este ceața densa in regiuni extinse din estul și din centrul Romaniei. Specialiștii au emis avertizari, de tipul cod galben de ceața.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara

08:30, 30.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, o avertizare Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara! Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?