Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment de vreme rea: Ninsori şi viscol în 11 judeţe, precipitaţii şi polei în restul regiunilor

Publicat:

de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de ninsori viscolite, valabila pana joi dimineata in 11 judete, precum si o informare de precipitatii mixte si polei ce vizeaza restul regiunilor.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Atenționare meteo de ploi și precipitații mixte. La munte vor fi ninsori. Trei zile cu vreme rea

10:15, 13.03.2024 - Atenționare meteo de ploi și precipitații mixte. La munte vor fi ninsori. Trei zile cu vreme rea Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța ploi in toate regiunile, in urmatoarea perioada. La munte va ninge și in unele zone vor fi precipitații mixte. Informare meteo 13 martie, ora 10.00 –…

Dupa ce a facut ravagii in Europa, furtuna Isha ajunge la noi. ANM: Vant puternic și ninsori, in perioada urmatoare

10:30, 25.01.2024 - Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunța vant puternic și ninsori la noi in tara, in perioada urmatoare, deși temperaturile incep sa creasca ușor dupa zilele geroase."Acest lucru va imprima un aspect vantos al vremii in mare parte a Europei in urmatoarele zile, inclusiv…

Avertizare meteo de vreme rea in mare parte a țarii. Ninsori și polei. 27 de județe sub Cod galben

13:35, 24.01.2024 - Meteorologii au emis, miercuri, o informare de intensificari ale vantului, precipitații mixte și polei in zonele joase și ninsori la munte, valabila pana vineri dimineața in cea mai mare parte a țarii.

Intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei in zonele joase si ninsori la munte, pana vineri dimineata

11:06, 24.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteorologica de intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei in zonele joase, dar si ninsori la munte, valabila pana vineri dimineata in majoritatea regiunilor.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori și viscol. Ce zone din Romania sunt afectate

10:30, 24.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ninsori și viscol. Iata ce zone din Romania sunt afectate de atenționare!

ALERTA METEO. Ploi, ninsori moderate si vant intens in majoritatea regiunilor, pana sambata dupa-amiaza

11:10, 19.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o noua informare de precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului, valabila pana sambata dupa-amiaza in majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pe 4 saptamani: vreme anormala in luna februarie. Zonele in care vin ninsori puternice

10:05, 19.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Meteorologii anunța temperaturi neobișnuite in luna februarie. Maximele vor fi mult mai ridicate decat normalul perioadei in care ne aflam.


Ce parere ai despre aceasta stire?