Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avantajele și dezavantajele folosirii mouse-ului de computer

Publicat:

Asemenea telefonului mobil, aproape ca nu ne mai putem imagina o zi in care sa nu folosim computerul, fie acesta laptop ori desktop. Odata ce utilizam computerul implicit folosim si mouse-ul, un dispozitiv aparent banal, dar care este indispensabil unui sistem informatic. Mouse-ul este unul dintre principalele elemente de hardware ale unui computer, care permite efectuarea operațiunilor de introducere a unor informații in calculator. Deși milioane și milioane de utilizatori din lume il folosesc zilnic, putini dintre aceștia știu cum a aparut mouse-ul, cum a evoluat acesta pana in zilele noastre…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Publicarea carții „Extrase din expunerile lui Xi Jinping despre activitatea oamenilor talentați”

17:30, 22.04.2024 - Cartea „Extrase din expunerile lui Xi Jinping despre activitatea oamenilor talentați”, redactata de Institutul de Cercetare a Istoriei și Documentelor Partidului de pe langa Comitetul Central al PCC, a fost editata și distribuita in intreaga țara. Cartea cuprinde extrase din peste 110 documente importante…

Executivul a adoptat proiectul privind statutul personalului de cercetare, dezvoltare si inovare / Ivan, despre salariile cercetatorilor: Ar putea fi, aproximativ, o crestere chiar si la peste 50% din veniturile actuale

14:55, 04.04.2024 - „Este vorba despre unul dintre cele importante proiecte menite sa dea un suport direct cercetatorilor din Romania si sa ii aduca la acelasi statut pe care ii au cercetatori din state membre ale UE. Din acest punct de vedere, astazi modificam o legislatie invechita de peste 20 de ani. Ultimele modificari…

Mierea importata din afara UE, la control

08:05, 29.03.2024 - Analizele pentru mierea importata din afara UE ar urma sa fie efectuate in cadrul unui laborator de referinta la nivel national. Aceasta este concluzia intalnirii dintre reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), cei ai Ministerului Agriculturii si specialisti in domeniul…

Atelier de cercetare in paleoclimatologie intr-o peștera din Apuseni. Au participat specialiști din Romania și alte opt tari

16:15, 05.03.2024 - Cercetatori de la Institutul de Speologie "Emil Racovita" din Cluj si din alte opt tari au organizat un atelier de lucru la Peștera Ghetarul de la Scarișoara, unde au facut studii și reconstituiri climatice din trecut.

FOTO Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara: scanare 3D și sistem de monitorizare a climatului subteran

15:45, 05.03.2024 - FOTO Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara: scanare 3D și sistem de monitorizare a climatului subteran Cercetare internaționala in Peștera Ghețarul de la Scarișoara. In perioada 18-23 februarie, Institutul de Speologie „Emil Racovița” al Academiei Romane, Filiala Cluj-Napoca,…

Frunza artificiala, invenția care poate converti energia solara

17:11, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala”, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…

EXPERIMENT CONTESTAT. Mai mulți profesori și cercetatori se revolta dupa ce elevilor din Cluj li se scaneaza mainile ca sa li se faca un profil vocațional: „Neetic și riscant”, „șarlatanie”. Ce spune inventatorul

07:01, 26.01.2024 - Școala 9 a vorbit cu mai mulți profesori și cercetatori despre dispozitivul care promite ca dupa o scanare de 5 minute a mainii elevilor, aceștia vor primi un profil complet al abilitaților și vor ști spre ce cariera sa se indrepte. Acesta este un proiect pilot care se va lansa din februarie prin Inspectoratul…

Posibil exces de investiții in infrastructura pentru gaze lichefiate: SUA vor mai multe terminale LNG in Europa, insa capacitatea acestora depașește cererea de gaze

15:15, 25.01.2024 - Ideea ca Europa s-ar putea confrunta cu un exces de investiții in terminale de gaze lichefiate (LNG) prinde tot mai mult contur. Dupa analiștii Reuters care spun ca s-ar putea ajunge la un surplus de gaze lichefiate și o infrastructura supraabundenta, a venit randul specialiștilor de la Institutul pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?