Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoritățile ruse continuă arestările în rândul susținătorilor lui Aleksei Navalnîi

Publicat:

Autoritatile ruse au arestat vineri mai multi sustinatori ai opozantului , aflat in detentie, in timp ce altii ar urma sa compara in fata instantelor in cursul zilei, in ajunul unor manifestatii de amploare anuntate in intreaga tara, transmite AFP, potrivit AGERPRES.

Echipa lui Navalnii, plasat in arest cel putin pana la 15 februarie si vizat de multiple proceduri judiciare, a lansat un apel la proteste pentru sambata, in 65 de orase ruse, pentru a cere eliberarea opozantului.

Dupa ce joi a arestat mai multi colaboratori de-ai lui , politia a continuat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dumitru Dragomir, dupa arestarile din randul ultrașilor: „Sunt directive europene. Trebuie sa fii oligofren sa-ți placa așa ceva”

22:31, 25.03.2024 - Dumitru Dragomir a vorbit despre intervențiile forțelor de ordine in randul ultrașilor. Fostul președinte al LPF a comentat situația de la Rapid și stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului, și liderul ultrașilor. Apoi, a explicat ca arestarile recente facute in randul fanilor vin ca…

Avocatul lui Navalnii ar fi fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului

20:41, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia in timp ce facea apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza digi24.ro.

Avocatul lui Navalnii a fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului decedat pe 16 februarie

18:50, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia, in timp ce aceasta facea un apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters.

Ramasitele lui Aleksei Navalnii, predate mamei opozantului rus

19:05, 24.02.2024 - Ramasitele lui Aleksei Navalnii, pe care rudele acestuia le cer de peste o saptamana, au fost predate mamei acestuia, anunta sambata o purtatoare de cuvant a opozantului defucnt, Kira Iarmis, relateaza AFP (Vom reveni) ”Corpul lui Aleksei (Navalnii) a fost predat mamei sale”, anunta pe X Kira Iarmis.…

Echipa lui Navalnii a lansat o campanie pentru a presa autoritatile ruse sa predea trupul familiei. Condițiile impuse de autoritați mamei opozantului rus

12:20, 23.02.2024 - Aliatii liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii, decedat in circumstante suspecte vinerea trecuta intr-o colonie penitenciara dincolo de Cercul Polar, au lansat o campanie pentru a presa autoritatile sa-i predea trupul familiei sale.

SUA: Autoritatile ruse „trebuie sa predea“ trupul neinsufletit al lui Navalnii mamei acestuia

10:55, 23.02.2024 - Mama opozantului rus Aleksei Navalnii, decedat la 16 februarie intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica rusa, „trebuie sa poata recupera cadavrul fiului ei si sa-i aduca omagiul cuvenit”, a declarat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, relateaza AFP, potrivit Agerpres.  „Rusii…

Planul Kremlinului pentru a sufoca orice reacție a rușilor dupa moartea lui Navalnii. E luata in calcul „o opțiune foarte cinica”

12:35, 20.02.2024 - Autoritațile de la Moscova fac in prezent eforturi pentru a se asigura ca valul de emoție și furie starnit de moartea in inchisoare a celui mai important opozant al Kremlinului nu va impiedica in niciun fel realegerea lui Vladimir Putin la scrutinul de luna viitoare. Reținerea trupului neinsuflețit…

Echipa lui Navalnii acuza autoritațile ruse ca ascund trupul neinsuflețit al opozantului

15:50, 17.02.2024 - Trupul principalului opozant rus al Kremlinului, Aleksei Navalnii, nu a fost adus la morga din Salehard, orasul din apropierea inchisorii unde Navalnii a murit subit vineri, a declarat sambata un angajat pentru Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?