Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autobuze Mercedes-Benz Conecto şi Citaro Hybrid în flota de transport local Oradea

Publicat:

Mercedes-Benz Trucks & a livrat luni, 15 iunie, catre , primele sase autobuze Mercedes-Benz Conecto, carora li se va alatura si un model Mercedes-Benz Citaro Hybrid.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria care iși face flota de mașini electrice. Cate autoturisme vor ajunge in parcul auto al municipiului Galați

13:10, 18.04.2024 - Primaria Galați a aplicat la programul național pentru mașini electrice și a obținut 15 cupoane pentru tot atatea autoturisme. Acestea sunt primele mașini electrice care vor ajunge in parcul auto al municipalitații.

Piedone, replica taioasa dupa lansarea candidatului PSD-PNL! „Sa salveze salvarea”

14:40, 20.03.2024 - Cristian Popescu Piedone a venit cu o replica taioasa, dupa ce PSD și PNL și-au lansat in cursa pentru Primaria Capitalei candidatul comun, in persoana medicului Catalin Cirstoiu. Cristian Popescu Piedone a venit cu o replica taioasa, dupa ce PSD și PNL și-au lansat oficial candidatul pentru Primaria…

Reacția lui Piedone la anunțul candidaturii lui Cirstoiu pentru Primaria Capitalei: Finu' e actor de impumut, in scurt-metrajul mut!

13:35, 20.03.2024 - Cristian Popescu Piedone a facut declarații critice la adresa medicului Catalin Cirstoiu, candidatul coaliției pentru Primaria București. Piedone l-a caracterizat pe Cirstoiu drept un "actor de figurație, fara prea mulți fani", sugerand ca acesta nu are susținere suficienta in randul alegatorilor. Totodata,…

Ucraina a distrus o treime din navele rusești din Marea Neagra. Sunt flotele tradiționale de domeniul trecutului? (Time)

07:05, 07.03.2024 - Ucraina a scufundat inca o nava de razboi ruseasca in Marea Neagra. Dupa pierderea navelor Serghei Kotov și Țezar Kunikov, luna trecuta, o treime din Flota rusa de la Marea Neagra a fost distrusa de ucraineni, scrie revista Time. Aceste incidente de tip David vs. Goliat ridica o intrebare importanta:…

Cursa inarmarilor in Asia-Pacific. Australia vrea sa construiasca cea mai mare flota de dupa Al Doilea Razboi Mondial.

08:30, 20.02.2024 - In urmatorii ani, Australia iși va dubla numarul navelor de lupta in urma unui plan de consolidare a marinei și va depași dotarile specific deținute in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

"Flota fantoma" cu care Rusia ocolește sanctiunile occidentale. Londra: 179 au plecat din porturi in noiembrie 2023

07:40, 31.01.2024 - In ciuda cooperarii dintre Londra si aliatii sai in privinta sanctiunilor impotriva Rusiei dupa invadarea Ucrainei, Moscova isi inmulteste mijloacele de a le ocoli, in special datorita formarii unei "flote fantoma de petroliere", potrivit unui raport parlamentar britanic publicat miercuri.

Rusia pierde batalia pentru Marea Neagra. Cum vrea Ucraina sa distruga flota ruseasca și sa continue comerțul pe mare

10:05, 30.01.2024 - Ucraina a lucrat din greu ca sa creeze propriul sau coridor pentru transportul maritim, dupa ce Rusia s-a retras din acordul intermediat de ONU privind exportul de cereale, și a reușit sa rastoarne dominația ruseasca a Marii Negre fara sa aiba nici macar o nava de razboi funcționala, scrie The Economist.


Ce parere ai despre aceasta stire?