Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurel Pădureanu, primele declarații despre despărțirea de Cornelia Catanga: „Sper să ne revenim, Dumnezeu știe mai bine”

Publicat:

Dupa ce ieri a anunțat public ca ea și nu mai sunt impreuna din luna aprilie, acum a primit și artistul dreptul la replica. Acesta a facut primele declarații in acest sens, spunand ca spera ca relația lor sa revina la normal.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana, primele declarații dupa desparțirea de iubit. Spune ca nu vrea sa mai auda de barbați: „Imi doresc...” / VIDEO

16:31, 22.04.2024 - Dana Marijuana trece prin momente dificile dupa ce anulat nunta și s-a desparțit de barbatul care urma sa ii devina soț. In cadrul unui interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, artista a spus ce iși dorește in prezent și daca mai crede sau nu in dragoste, dupa toate dezamagirile.

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Vlad Pascu, primele declarații din inchisoare: „Aș face orice sa dau timpul inapoi. Eu știu cine sunt eu”

11:30, 09.04.2024 - Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri cu mașina in stațiunea 2 Mai din Constanța, a facut primele declarații de cand este inchis. Tanarul de 20 de ani spune ca ar lua alte decizii in viața, daca ar putea.

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Declarații șocante facute de un sportiv legendar: „Dumnezeu l-a trimis pe Vladimir Putin pe pamant”

22:56, 20.03.2024 - Evgeni Plushenko (41 de ani), fost mare patinator, a oferit mai multe declarații șocante legate de triumful lui Vladimir Putin (71 de ani) la alegerile prezidențiale din Rusia. Evgeni Plushenko a fost un patinator legendar. A renunțat intre timp la grația de pe gheața și a devenit un adept agresiv,…

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Oana Roman a facut primele declarații dupa inmormantarea mamei sale, Mioara Roman - VIDEO

16:31, 01.03.2024 - Intr-un mesaj video postat pe Instagram, fiica Mioarei Roman s-a adresat oameniilor care o urmaresc in mediul online și care i-au transmis sute de mesaje de susținere. „Am simțit nevoia sa vorbesc un pic cu voi ca sa va mulțumesc in primul rand pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru…

Xtra Night Show. Primele declarații ale Gabrielei, iubita lui Marius Elisei, dupa zvonurile privind desparțirea. Ce schimbari a facut in relație: ”Daca nu cred...” / VIDEO

00:01, 15.02.2024 - Gabriela Elena Bacinica a facut mai multe declarații cu privire la relația dintre ea și Marius Elisei. Cei doi formeaza un cuplu de șase luni, insa, au aparut cateva zvonuri cu privire la desparțirea lor. Aceasta afirma ca partenerul ei de viața o susprinde in fecare moment in mod placut și au planuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?