Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AUR atacă la Curtea de Apel restricţiile impuse de Guvern în timpul stării de alertă: „Viaţa românilor trebuie să revină la normalitate”

Publicat:

Alianta pentru (AUR) a anuntat marti ca va contesta la Curtea de Apel restrictiile impuse de Guvern pe parcursul starii de alerta, restrictii pe care copresedintele AUR, senatorul , le catalogheaza drept „abuzive” si „ineficiente”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

11:40, 13.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…

AUR a depus listele cu candidați pentru alegerile europarlamentare. Simion: „Suntem singura formatiune care nu a fost la guvernare”

22:36, 08.04.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a depus luni, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Lista este deschisa de Cristian Terhes, Claudiu Tarziu si Gheorghe Piperea.

Rareș Bogdan vrea pentru Alianța un post de vicepreședinte al Parlamentului European. „Vom ataca comisii extrem de importante”

12:45, 05.04.2024 - Rareș Bogdan a vorbit despre ce vor sa faca membrii alianței PSD-PNL in Parlamentul European. Europarlamentarul face calcule cu 17-21 de europarlamentari romani, cu care se va putea obține o funcție importanta. Rareș Bogdan a declarat, vineri, ca dupa alegerile dupa alegerile europarlamentare din 9…

AUR și-a prezentat candidatul la Primaria Capitalei. „Il recomanda viata si cariera”

14:15, 16.03.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor si-a prezentat oficial, sambata, candidatul la Primaria Capitalei – Mihai Enache. Presedintele AUR, George Simion, a declarat ca Mihai Enache este modelul tanarului pe care il cauta si coalitia PSD – PNL, „acela de expert, de tanar, pe care si viata si cariera sa il recomande”…

AUR și-a prezentat candidatul la Primaria Capitalei. Simion: Pe Mihai Enache „il recomanda viata si cariera”

13:00, 16.03.2024 - Alianta pentru Unirea Romanilor si-a prezentat sambata candidatul la Primaria Capitalei. George Simion, președintele AUR, spune despre Mihai Enache ca este un „tanar” pe care „il recomanda viata si cariera”, modelul de „expert” pe care il cauta coaliția PSD-PNL.

AUR cere pedepse pentru subminarea economiei naționale

14:45, 09.03.2024 - Presedintele AUR, George Simion, anunta ca partidul pe care il conduce va depune un proiect de lege pentru modificarea Codului Penal, astfel incat sa fie pedepsiti cei care actioneaza pentru instrainarea resurselor naturale ale tarii. Simion mentioneaza, intr-o postare pe Facebook, ca procesul de la…

Claudiu Tarziu, președinte CNC AUR: „Vrem sa fim aliați cu poporul intr-o incercare uriașa de ridicare a poporului roman”

14:00, 27.01.2024 - Alianța pentru Unirea Romanilor (AUR) a prezentat vineri, 26 ianuarie, la Drobeta-Turnu Severin, lista pe care o propune pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. AUR propune o lista compusa din profesioniști, oameni care și-au demonstrat fidelitatea pentru Romania. In cadrul discursului sau,…


Ce parere ai despre aceasta stire?